ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στα ενδότερα της "πρώτης" στο ΣΕΦ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός άρχισε την Πέμπτη (22/8) την προετοιμασία του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Δείτε πώς ήταν η πρώτη μέρα στην δουλειά για τους "ερυθρόλευκους" (VIDEO).

Η χρονιά άρχισε και επίσημα το απόγευμα της Πέμπτης (22/8) στον Ολυμπιακό . Οι "ερυθρόλευκοι" πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, έχοντας πέντε απουσίες (Κόνιαρη, Παπανικολάου, Πρίντεζη, Κουζμίνσκας και Μιλουτίνοβ) και τρεις... φιλοξενούμενους, καθώς παρόντες σε αυτή ήταν και οι Ζήσης Σαρικόπουλος, Κλιντ Τσάπμαν και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Στο επίκεντρο βρέθηκε βέβαια ο Ντέιβιντ Μπλατ, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, αλλά και με την ατάκα που είπε όταν αναφέρθηκε σε αυτό: " Έχω στο μυαλό μου ένα τραγούδι του Έλτον Τζον" εξήγησε και τόνισε "με βλέπετε, είμαι όρθιος". Όλα αυτά και πολλά άλλα συνέβησαν στην πρώτη μέρα του Ολυμπιακού στο γήπεδο για τη νέα χρονιά.

Παρακολουθήστε στο video που ανάρτησε η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ πώς ήταν η πρώτη μέρα στη δουλειά για τον Ντέιβιντ Μπλατ και τους παίκτες του:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ