ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός σε Παναθηναϊκό: "Αν θέλετε να τα πούμε, ελάτε"

Ολυμπιακός σε Παναθηναϊκό: "Αν θέλετε να τα πούμε, ελάτε"
EUROKINISSI

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά την αντίδραση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods στο video διαμαρτυρίας της, πέρασε στην αντεπίθεση. "Αν θέλετε να τα πούμε όλα, ελάτε. Όλα στο φως. Εκεί να δείτε τι γέλια θα κάνουμε", έλεγαν στον Πειραιά.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός την Τετάρτη (31/1) δημοσίευσε ένα video με 18 φάσεις από το ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League για τις οποίες διαμαρτύρεται, ενώ λίγο μετά ήρθε και η... αντίδραση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι "πράσινοι" ανέφεραν πως τους προκάλεσε γέλιο το video με τις φάσεις που επέλεξαν οι "ερυθρόλευκοι ", οι οποίοι ανταπάντησαν υπενθύμίζοντας μεταξύ άλλων το σποτ που είχε προβληθεί στον ΣΚΑΪ στην διάρκεια των διαφημίσεων του Survivor και είχε φάσεις από τον τρίτο αγώνα της σειράς των τελικών της Stoiximan.gr Basket League της σεζόν 2016-17.

"Εμείς ό,τι έχουμε να πούμε, το κάνουμε αντρικά και παντελονάτα στα επίσημα μέσα της ομάδας και όχι με ψεύτικες διαφημίσεις και κρυβόμενοι πίσω από εταιρείες με άγνωστους ιδιοκτήτες. Αν θέλετε να τα πούμε όλα, ελάτε. Όλα στο φως. Εκεί να δείτε τι γέλια θα κάνουμε", ανέφεραν στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, όταν έμαθαν πως οι "πράσινοι" αντέδρασαν στο video διαμαρτυρίας τους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ