Ολυμπιακός: Ραντεβού με Αυγενάκη οι Σκινδήλιας - Λεπενιώτης

Ο Γιώργος Σκινδήλιας και ο Νίκος Λεπενιώτης είχαν σήμερα (6/9) συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Ενώ ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το πρώτο του επίσημο φιλικό παιχνίδι στην Μπολόνια με την Αρμάνι Μιλάνο (6/9, 19:30), ο Γιώργος Σκινδήλιας και ο Νίκος Λεπενιώτης είχαν σήμερα συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, κατόπιν αιτήματος των δύο μελών της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός και ο γενικός διευθυντής μίλησαν για αρκετή ώρα με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, στον οποίον κατέθεσαν τις απόψεις τους για τις αναγκαίες φορολογικές ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν και τα κίνητρα που πρέπει να δοθούν.

Συν τοις άλλοις, οι Σκινδήλιας, Λεπενιώτης μίλησαν με τον Λευτέρη Αυγενάκη και για προτεινόμενες τροποποιήσεις του αθλητικού νόμου, εκθέτοντας παράλληλα και τις θέσεις τους για τη λειτουργία του επαγγελματικού μπάσκετ.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η άλωση της Κωνσταντινούπολης έφτασε στο Netflix

Μωάμεθ εναντίον Μαρμαρωμένου Βασιλιά, οσκαρικό Jojo Rabbit, σατανική Sabrina και η θριαμβευτική επιστροφή του Captain Picard στο Star Trek.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS