ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Προπονήθηκε ο Σπανούλης ενόψει ΤΣΣΚΑ

Ολυμπιακός: Προπονήθηκε ο Σπανούλης ενόψει ΤΣΣΚΑ

Ο Βασίλης Σπανούλης την Τρίτη (26/2) συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης του Ολυμπιακού, ενώ στη διάθεση του Ντέιβιντ Μπλατ είναι και πάλι ο Νίκολα Μιλουτίνοβ.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής της EuroLeague με την TΣΣΚΑ Μόσχας (1/3, 21:30) και ο Ντέιβιντ Μπλατ την Τρίτη (26/2) είδε τον Βασίλη Σπανούλη να ανεβάζει "στροφές".

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού την Τρίτη (26/2) για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, ακολούθησε μέρος του προγράμματος της ομάδας του, γεγονός που σκόρπισε χαμόγελα στους ερυθρόλευκους. Η πορεία της αποθεραπείας του Kill Bill πηγαίνει καλά και πλέον μένει να δούμε, αν θα ανεβάσει τόσες "στροφές", όσες χρειάζονται για να προλάβει το ματς με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη. Κάτι που θα φανεί τις επόμενες ημέρες, όταν και οι ερυθρόλευκοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους.

Παράλληλα, ο Νίκολα Μιλουτίνοβ ενσωματώθηκε στην προετοιμασία των ερυθρολεύκων, καθώς την Δευτέρα (25/2) επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τις υποχρεώσεις που είχε με την εθνική Σερβίας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τέθηκε και πάλι στη διάθεση του Ντέιβιντ Μπλατ.

Οι Γιάνις Τίμα και Γιάνις Στρέλνιεκς δεν βρέθηκαν στο ΣΕΦ την Τρίτη (26/2), καθώς τη Δευτέρα (25/2) συμμετείχαν στο ματς της Λετονίας με το Μαυροβούνιο, ενώ ο δεύτερος θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα ή μη του τραυματισμού του.

UPDATE: Λίγες ώρες αργότερα έγινε γνωστό πως ο Γιάνις Στρέλνιεκς υπέστη θλάση β' βαθμού και θα μείνει εκτός παρκέ για ένα μήνα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ