ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πέντε αφίξεις την Πέμπτη (6/8)

Charlotte Hornets' Aaron Harrison poses for a photo during the NBA basketball team's media day in Charlotte, N.C., Monday, Sept. 26, 2016. (AP Photo/Chuck Burton)
Charlotte Hornets' Aaron Harrison poses for a photo during the NBA basketball team's media day in Charlotte, N.C., Monday, Sept. 26, 2016. (AP Photo/Chuck Burton) AP PHOTO/CHUCK BURTON

Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά πέντε παίκτες θα υποδεχτούν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια της Πέμπτης (06/08).

Ως ημέρα αφίξεων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η Πέμπτη (06/08) στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχτούν ούτε έναν, ούτε δύο αλλά πέντε από τους ξένους της επόμενης σεζόν.

Ο πρώτος που άνοιξε το χορό των αφίξεων ήταν ο Λιβιό Ζεν - Σαρλ ο οποίος ήρθε στη χώρα μας από το απόγευμα του Σαββάτου (1/8).

Οι υπόλοιποι θα αφιχθούν την Πέμπτη (6/8) στην Ελλάδα. Την αρχή θα κάνει ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος αναμένεται να φτάσει στις 13:15 (από Φρανκφούρτη). Στις 14:50 είναι προγραμματισμένο να προσγειωθεί η πτήση του Τσαρλς Τζένκινς (από Βελιγράδι). Ο Άαρον Χάρισον αναμένεται να αφιχθεί στις 17:15 (από Ζυρίχη) και τέλος οι Οκτάβιους Έλις και Χασάν Μάρτιν θα έρθουν με την ίδια πτήση στις 17:45 (από Λισαβόνα).

Όλοι τους έρχονται για μόνιμη εγκατάσταση και ετοιμάζονται να πιάσουν δουλειά ενόψει των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού στη EuroLeague.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ