ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πάτησε παρκέ ο Βασίλης Σπανούλης

Ολυμπιακός: Πάτησε παρκέ ο Βασίλης Σπανούλης

Στο ΣΕΦ προπονήθηκε την Παρασκευή (5/7) ο -free agent αυτή τη στιγμή- Βασίλης Σπανούλης, που είχε και την πρώτη του γνωριμία με τους Αντώνη Κόνιαρη - Κέβιν Πάντερ.

Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από το βράδυ της 14ης Μαρτίου 2019, από το βράδυ που ο Βασίλης Σπανούλης τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο. Τέσσερις μήνες αποθεραπείας, με τον πολύπειρο γκαρντ να βρίσκεται πλέον όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στη δράση.

Αν και αυτή τη στιγμή είναι free agent, ο Kill Bill συνεχίζει να δουλεύει στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο οποίο βρέθηκε σήμερα (5/7) για να κάνει σουτ και να ακολουθήσει το πρόγραμμά του.

Σπανούλης και Ολυμπιακός αναμένεται να συνεχίσουν μαζί, η επιθυμία και των δύο πλευρών είναι γνωστή και είναι και δεδομένη και φαίνεται πως τις επόμενες μέρες θα πέσουν οι σχετικές υπογραφές για την επέκταση της συνεργασίας τους. Αντώνης Κόνιαρης και Κέβιν Πάντερ συνάντησαν σήμερα τον Σπανούλη στο ΣΕΦ και ανέλυσαν τις σκέψεις τους για τη σεζόν 2019/20 που θα τους βρει μαζί στα ερυθρόλευκα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ