ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός - Πανιώνιος: Η επιστροφή του Αγραβάνη

Ολυμπιακός - Πανιώνιος: Η επιστροφή του Αγραβάνη

Ο Δημήτρης Aγραβάνης στο 34:51 της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο επέστρεψε στα παρκέ, καθώς ο... Γολγοθάς του ολοκληρώθηκε.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο για την 7η αγωνιστική της Basket League επέστρεψε στην δράση ύστερα από 358 ημέρες απουσίας.

Ο 24χρονος πάουερ φόργουορντ είχε τραυματιστεί στις 17 Νοεμβρίου του 2017 κατά την διάρκεια της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα. Η αρχική διάγνωση έκανε λόγο για κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου και στις 3 Δεκεμβρίου του 2017 αγωνίστηκε για 6:37 στο μας με τον Κόροιβο. Ο Δημήτρης Αγραβάνης τελικά αποδείχθηκε πως είχε υποστεί ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο και ανήμερα των 23ων γενεθλίων του (20/12/2017) πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και υποβλήθηκε σε επέμβαση από τον Στέλιο Μαχαίρα.

Όλα αυτά, όμως, ανήκουν στο παρελθόν, καθώς το τελευταίο διάστημα ο 24χρονος πάουερ φόργουορντ συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων του Ολυμπιακού και ο Ντέβιντ Μπλατ, όπως αναμενόταν , τον συμπεριέλαβε στην δωδεκάδα των ερυθρολεύκων για την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Basket League με τον Πανιώνιο.

Ο Δημήτρης Αγράβανης στο 34:51 του αγώνα αντικατέστησε τον Γιώργο Μπόγρη και έβαλε τέλος στον... Γολγοθά του, ενώ λίγο μετά σημείωσε το πρώτο του καλάθι διαμορφώνοντας το 89-64.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ