ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός - Πανιώνιος: Η επιστροφή του Αγραβάνη και η... προσπέραση του Σπανούλη

Ολυμπιακός - Πανιώνιος: Η επιστροφή του Αγραβάνη και η... προσπέραση του Σπανούλη
EUROKINISSI

Η νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανιωνίου συνοδεύτηκε από την επιστροφή του Δημήτρη Αγραβάνη στα γήπεδα και την αναρρίχηση του Βασίλη Σπανούλη στην 3η θέση του πίνακα με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα στην Basket League. Παρακολουθήστε τα highlights του αγώνα (VIDEO).

Ο Ολυμπιακός δεν έθελξε για ένα ημίχρονο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Δευτέρα (26/11), βρέθηκε πίσω στο σκορ ακόμα και με 11 πόντους διαφορά, εντούτοις τη νίκη την πήρε εύκολα επί του Πανιωνίου με 98-72 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Basket League. Οι "ερυθρόλευκοι" έβαλαν μάλιστα 32 πόντους στον αιφνιδιασμό, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για το φετινό πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι περιείχε πάντως και δύο άλλα παράπλευρα γεγονότα: 1) την επιστροφή του Δημήτρη Αγραβάνη στα γήπεδα έπειτα από σχεδόν ένα χρόνο και 2) δύο στατιστικές επιδόσεις του Βασίλη Σπανούλη. Κατ' αρχάς, ο "Kill Bill" πέτυχε δύο τρίποντα στο παιχνίδι, τα οποία ήταν αρκετά προκειμένου να φτάσει τα 618 στην καριέρα του και να ξεπεράσει τον Νίκο Χατζή (616), ανεβαίνοντας στην 3η θέση στην ιστορία της Basket League.

Παράλληλα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού έφτασε και τις 486 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία και έμεινε μόνος του στην 7η θέση της σχετικής λίστας από καταβολής Α' Εθνικής (1963-64), αφήνοντας πίσω του τον Γιώργο Σιγάλα.

Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις στο video που ακολουθεί:


Photo credits: Eurokinissi
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ