ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι τραυματίες και ο απλησίαστος Τζάκσον

Ολυμπιακός: Οι τραυματίες και ο απλησίαστος Τζάκσον
AP Photo/Matt Slocum AP PHOTO/MATT SLOCUM

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος αναφέρθηκε στον Sport24 Radio 103.3 για την κατάσταση των τραυματιών Μιλουτίνοβ, Πρίντεζη και Παπανικολάου, καθώς και στο απλησίαστο ποσό που βρίσκονται οι αποδοχές του Ντιμίτριους Τζάκσον στην Κίνα.

Η νίκη του Ολυμπιακού με 73-53 επί του Ηφαίστου για την 16η αγωνιστική της Basket League επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Νίκολα Μιλουτίνοβ στο ποδι , με τον Ντέιβιντ Μπλατ να βλέπει κάποια στιγμή και τον Γιώργο Πρίντεζη να αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού. Κι όλα αυτά, ενώ εκτός αγώνα είχε τεθεί και ο Κώστας Παπανικολάου, την ίδια στιγμή που το θέμα της ενίσχυσης στην περιφέρεια παραμένει ανοιχτό, με τον Μπλατ να δηλώνει ότι ο λόγος που έχει αργήσει ο Ολυμπιακός να κάνει μεταγραφή είναι ότι δεν έχει βρει αυτό που ψάχνει .

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος αναφέρθηκε στον Sport24 Radio 103.3 στα θέματα που αφορούν το ρεπορτάζ των "ερυθρόλευκων", τονίζοντας ότι ο μεν Πρίντεζης δεν έχει κάτι σοβαρό, ωστόσο στην περίπτωση του Παπανικολάου και του Μιλουτίνοβ, ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι να μάθει τι συμβαίνει. Ο λόγος είναι ότι οι Πειραιώτες πρέπει αρχικά να περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Σέρβου σέντερ - ο οποίος πάντως δεν δείχνει να πονάει - ενώ ο Παπανικολάου θα δοκιμάσει να προπονηθεί την Τρίτη (5/2).

Ακολούθως, ο Διευθυντής του Sport24 Radio 103.3 αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Ντεμέτριους Τζάκσον, ο οποίος ενδιέφερε τον Ολυμπιακό αλλά συμφώνησε με ομάδα της Κίνας, τονίζοντας ότι ο Αμερικανος έχει μηνιαίο μισθό ύψους 200.000 ευρώ, οπότε παρά την επιθυμία του να έρθει στον Πειραιά, τα λεφτά από την ομάδα της Ασίας είχαν τον τελευταίο λογο.

Ακούστε το σχόλιο του Παντελή Διαμαντόπουλου:

AP Photo/Matt Slocum

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ