ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο τελευταίος αντίπαλος για Μιλουτίνοβ οι Σπερς

EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ×ÉÌÊÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ×ÉÌÊÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Από την στιγμή που η ΤΣΣΚΑ Μόσχας απέκτησε τον Κώστα Κουφό, ο Ολυμπιακός ξέρει ότι μόνο ένας αντίπαλος υπάρχει πλέον για την παραμονή του Νίκολα Μιλουτίνοβ: οι Σαν Αντόνιο Σπερς. Ένα 24ωρο αναμονής για να "κλειδώσει" η παραμονή του στο Λιμάνι.

Η είδηση της απόκτησης του Κώστα Κουφού από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας προέκυψε ξαφνικά και προκάλεσε αίσθηση σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη προσέφερε στον 30χρονο σέντερ το ποσό των 6.000.000 δολαρίων για την επόμενη διετία, ένα νούμερο που θα μπορούσε κάλλιστα να εξασφαλίσει κι ο Νίκολα Μιλουτίνοβ -εφόσον μετακόμιζε στη ρωσική πρωτεύουσα. Η ουσία της συγκεκριμένης μεταγραφής από τους Πρωταθλητές Ευρώπης είναι ότι πλέον ο Ολυμπιακός έχει ένα -και μόνο- αντίπαλο για τα δικαιώματα του Νίκολα Μιλουτίνοβ. Τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Από την στιγμή που η ΤΣΣΚΑ Μόσχας γέμισε στο "5" (δίπλα στον Κώστα Κουφό υπάρχει ο Κάιλ Χάινς), οι ερυθρόλευκοι καλούνται να κάνουν υπομονή μερικές ώρες ακόμη προκειμένου να γνωρίζουν -και τυπικά- ότι ο 24χρονος σέντερ θα μείνει για ακόμη ένα χρόνο στο Λιμάνι.

Στον Ολυμπιακό έδειξαν με ξεκάθαρο τρόπο από νωρίς ότι δεν υπήρχε η πρόθεση της διαπραγμάτευσης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τα δικαιώματα του Νίκολα Μιλουτίνοβ. Κι από την στιγμή που ο παίκτης θα συνεχίσει (αν δεν προκύψει κάποιο θέμα της τελευταίας στιγμής), θέλουν να στηρίξουν -για ακόμη μία χρονιά- πολλά σε αυτόν. Γι αυτό κιόλας δεν αποκλείεται να του προταθεί επέκταση της συνεργασίας με αυξημένες ετήσιες αποδοχές. Στόχος δεν είναι απλά να συνεχίσει στο Λιμάνι, αλλά να καταλάβει πόσο σημαντικός είναι για τον σύλλογο.

Από εκεί και πέρα, ο σχεδιασμός για τη front line έχει επί της ουσίας ολοκληρωθεί από την στιγμή που επήλθε συμφωνία -και- με τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας .

Εφόσον κλείσει κι αυτό το... μέτωπο, ο Ολυμπιακός θα αναζητά έναν περιφερειακό για να γράψει τον μεταγραφικό επίλογο. Με τον Ναζ Μήτρου - Λονγκ να αποτελεί μια από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει ο Ντέιβιντ Μπλατ τις τελευταίες ημέρες.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ