ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός - Ντιναμό Κουρσκ: Με μπλουζάκι των Iron Maiden στο ΣΕΦ ο ΛεΝτέι

Ολυμπιακός - Ντιναμό Κουρσκ: Με μπλουζάκι των Iron Maiden στο ΣΕΦ ο ΛεΝτέι

Ο Ζακ ΛεΝτέι βρέθηκε στο ΣΕΦ και παρακολούθησε την υπερπροσπάθεια της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού απέναντι στην Ντιναμό Κουρσκ.

Ο Ζακ ΛεΝτέι βρέθηκΗ γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού στην 3η "στροφή" της EuroLeague υποδέχθηκε την πανίσχυρη Ντιναμό Κουρσκ και ο Ζακ ΛεΝτέι βρέθηκε μεταξύ άλλων στο ΣΕΦ.

Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού συνοδευόμενος από τον τιμ μάνατζερ και διευθυντή επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, Χρήστο Μπαφέ παρακολούθησε την αναμέτρηση φορώντας ένα μπλουζάκι των Iron Maiden.

Ο Ζακ ΛεΝτέι μάλιστα μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ σημείωσε την προσπάθεια της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού , ενώ αναφέρθηκε και στην Μπριάνα Στιούαρτ και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (9/11, 21:00). "Όλοι ξέρουν ποια είναι η Μπριάνα Στιούαρτ. Είναι πολύ καλή παίκτρια", είπε για την Στιούαρτ, ενώ όταν ρωτήθηκε για το ματς με τον Παναθηναϊκό (9/11, 21:00) για την 6η αγωνιστική της EuroLeague τόνισε πως "θέλω να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια και να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να νικήσει".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ