Ολυμπιακός: No smoking SEF

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε για το πώς θα λειτουργήσει το ΣΕΦ τη φετινή σεζόν μετά την εφαρμογή του νέου αντικαπνιστικού νόμου, ενώ τόνισε ότι θα δημιουργηθούν ειδικοί χώροι για τους καπνιστές.

Μία μέρα πριν από την ευρωπαϊκή εντός έδρας πρεμιέρα του, με αντίπαλο τη Βαλένθια (11/10, 21:30), ο Ολυμπιακός θύμισε στους φιλάθλους του τι ισχύει μετά τον νέο αντικαπνιστικό νόμο. Οι ερυθρόλευκοι επισημαίνουν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν και αυτά που οφείλουν να σεβαστούν όσοι βρεθούν στο ΣΕΦ στη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ενώ επισημαίνουν ότι θα δημιουργηθούν χώροι για τους καπνιστές στις εξωτερικές πλευρές των θυρών και εντός του συστήματος access control.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εν όψει του αγώνα της Παρασκευής (11/10) με την Βαλένθια, αλλά και εν όψει όλων των αγώνων της Euroleague και στο πλαίσιο της εφαρμογής της Ελληνικής Νομοθεσίας και του αντικαπνιστικού νόμου, ανακοινώνει τα παρακάτω:

Ο αντικαπνιστικός νόμος του Υπουργείου Υγείας τέθηκε σε εφαρμογή και η ΚΑΕ Ολυμπιακός σας γνωστοποιεί πως θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την τήρησή του.

Δείτε εδώ τα μέτρα απαγόρευσης του καπνίσματος και τις συνέπειες για όποιον παραβεί το νόμο.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καλεί τους φιλάθλους της να σεβαστούν τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και της διοργανώτριας αρχής, EuroLeague και να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους όχι μόνο τα υψηλά πρόστιμα, αλλά και τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος, τόσο για τους ίδιους, όσο και για τον διπλανό τους.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ…

Να προστατευθούν τα παιδιά και οι μη καπνιστές από το παθητικό κάπνισμα

Να προστατευθούν οι αθλητές από το παθητικό κάπνισμα

Να συνειδητοποιήσουν όλοι οι φίλαθλοι ότι το κάπνισμα βλάπτει την ίδια τους την υγεία

Να ενθαρρύνουμε τους καπνιστές να διακόψουν το κάπνισμα

Να αποθαρρύνουμε τους Έφηβους να αρχίσουν το κάπνισμα

Το κάπνισμα απαγορεύεται σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας σε όλες τις θέσεις και σε όλα τα τμήματα,στα κυλικεία, εντός όλων των Θυρών, στις αίθουσες υποδοχής Δημοσιογράφων, VIP, καθώς και στο VIP BWIN Lounge.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα δημιουργήσει χώρους για τους καπνιστές στις εξωτερικές πλευρές των θυρών του γηπέδου, εντός του συστήματος access control, με ειδικά τασάκια και σήμανση, ώστε να μπορούν όσοι καπνίζουν να χρησιμοποιούν αυτούς τους χώρους, χωρίς να ενοχλούν τους διπλανούς τους και να παραβαίνουν τον νόμο.

Επιπλέον, θα υπάρχει ειδικό προσωπικό που θα υπενθυμίζει σε όλους  τόσο τις διαδικασίες για την εφαρμογή του νόμου όσο και τους χώρους που προβλέπονται για όσους καπνίζουν.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.