ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μικρή η διαφορά με τον Κουζμίνσκας

Ολυμπιακός: Μικρή η διαφορά με τον Κουζμίνσκας
AP Photo/Antonio Calanni AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Ολυμπιακός έχει μικρή οικονομική διαφορά με τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, που αποτελεί τον εκλεκτό του Ντέιβιντ Μπλατ για τη θέση του πάουερ φόργουορντ.

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας είναι ο υπ' αριθμόν ένα στόχος του Ντέιβιντ Μπλατ και ο Ολυμπιακός κάνει ό,τι μπορεί για να τον αποκτήσει, προκειμένου να προσθέσει στην φαρέτρα του ένα σημαντικό επιθετικό όπλο για τη νέα σεζόν. Συμφωνία, πάντως, ακόμα δεν έχει υπάρξει μεταξύ των δύο πλευρών.

Στις διαπραγματεύσεις που έγιναν έως τώρα, έχει προκύψει μικρή οικονομική διαφορά, την οποία οι "ερυθρόλευκοι" αισιοδοξούν ότι θα ξεπεράσουν τις επόμενες ώρες, έτσι ώστε να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του 29χρονου Λιθουανού φόργουορντ.

Την προηγούμενη διετία ο Κουζμίνσκας αγωνίστηκε στην Αρμάνι Μιλάνο, επιστρέφοντας στην Ευρώπη έπειτα από μία σεζόν στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Νιου Γιορκ Νικς, όπου δεν μπόρεσε πάντως να στεριώσει.

Τη σεζόν 2018/19 ο "Κουζ" είχε 8,5 πόντους και 3,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην EuroLeague, όπου σούταρε με ποσοστό 46,9% στα τρίποντα, παίζοντας 17 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ