ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μέρος της προπόνησης Σπανούλης και Μπόλντγουϊν

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ   (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με δύο προβλήματα ολοκληρώθηκε επί ρωσικού εδάφους η προπόνηση της Τετάρτης (23/9) για τον Ολυμπιακό, μία μέρα πριν από την έναρξη του τουρνουά Γκομέλσκι Καπ.

Στη Μόσχα για το τουρνουά Γκομέλσκι Καπ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, οι προπονήσεις του οποίου συνεχίζονται με δύο προβλήματα. Μία μέρα πριν από το ματς με την Ούνικς Καζάν (Τρίτη 24/9 στις 17:00), ο Ντέιβιντ Μπλατ είδε τους Βασίλη Σπανούλη - Γουέιντ Μπόλντγουιν να μη συμμετέχουν σε όλο το πρόγραμμα, ωστόσο δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν οι δύο γκαρντ θα είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση με την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο μεν Σπανούλης έχει ένα αιμάτωμα στα πλευρά από το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και προφυλάχθηκε από τις επαφές, ενώ ο Αμερικανός άσος δεν έχει ξεπεράσει το οστικό οίδημα στο δεξί πόδι και κάνει αγώνα δρόμου για να μη μείνει ακόμη πιο πίσω. Ανάλογα με την εξέλιξη του αυριανού αγώνα, οι Πειραιώτες θα έχουν ακόμη ένα ματς την Τετάρτη (25/9) είτε στις 16:00 είτε στις 19:00 με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ή τον Προμηθέα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ