ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μένει ο Μιλουτίνοβ, εξέπνευσε η προθεσμία των Σπερς

Ολυμπιακός: Μένει ο Μιλουτίνοβ, εξέπνευσε η προθεσμία των Σπερς
EUROKINISSI

Η προθεσμία που είχαν οι Σπερς για να πληρώσουν το ΝΒΑ out του Νίκολα Μιλουτίνοβ (20/7, 23:59) παρήλθε και ο Σέρβος σέντερ θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό και την σεζόν 2019/20.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ θα φοράει την φανέλα του Ολυμπιακού και την σεζόν 2019/20. Η προθεσμία (20/7, 23:59) που είχαν οι Σπερς για να καλύψουν το NBA out που υπήρχε στο συμβόλαιό του παρήλθε κι έτσι ο Σέρβος σέντερ ανέβαλε το ταξίδι για το ΝΒΑ για τουλάχιστον ακόμα έναν χρόνο.

Οι Σπερς ήταν ουσιαστικά ο μοναδικός αντίπαλος του Ολυμπιακού μετά την είδηση της απόκτησης του Κώστα Κουφού από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας , η οποία αρχικά είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Μιλουτίνοβ, έχοντας προσεγγίσει τους "ερυθρόλευκους". Στο Σαν Αντόνιο ωστόσο αποφάσισαν ότι ο διεθνής σέντερ χρειάζεται να μείνει ακόμα μία σεζόν στην Ευρώπη για να ωριμάσει πριν εξετάσουν ξανά την περίπτωσή του.

Με τον Μιλουτίνοβ να μένει στο λιμάνι, ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει πιο ήρεμος τον προγραμματισμό του για την σεζόν 2019/20, ξέροντας ότι μετά και την συμφωνία με τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ψάχνει πλέον ακόμα για έναν γκαρντ για να κλείσει το ρόστερ του, με τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ να είναι ο πρώτος στόχος.

Την σεζόν 2018/19 ο Μιλουτίνοβ είχε 10.9 πόντους, 7 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ μέσο όρο σε 21 λεπτά συμμετοχής στην Basket League και 11.7 πόντους, 7.9 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ μέσο όρο σε 26 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague. Το συμβόλαιο του διεθνή σέντερ με τον Ολυμπιακό λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής την απόκτηση των Κέβιν Πάντερ, Αντώνη Κόνιαρη, Μπράντον Πολ, Γουέιντ Μπάλντγουιν, Ογκουστίν Ρούμπιτ και Ίθαν Χαπ, καθώς και την παραμονή του Βασίλη Σπανούλη.

Το depth chart του Ολυμπιακού αυτή την στιγμή έχει ως εξής (εκκρεμεί η ανακοίνωση για τον Κουζμίνσκας):

PG: Βασίλης Σπανούλης, Γουέιντ Μπάλντγουιν, Αντώνης Κόνιαρης.

SG: Κέβιν Πάντερ, Μπράντον Πολ.

SF: Κώστας Παπανικολάου, Σάσα Βεζένκοφ.

PF: Γιώργος Πρίντεζης, Δημήτρης Αγραβάνης

C: Νίκολα Μιλουτίνοβ, Όγκουστιν Ρούμπιτ, Ίθαν Χαπ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ