ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Μπόλντγουιν στη Μόσχα για το "Γκομέλσκι Καπ"

Ολυμπιακός: Με Μπόλντγουιν στη Μόσχα για το "Γκομέλσκι Καπ"
EUROKINISSI

Με τον Γουέιντ Μπόλντγουιν θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στη Μόσχα για να συμμετάσχει στο "Γκομέλσκι Καπ". Εκτός αποστολής μόνο ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι.

Ο Γουέιντ Μπόλντγουιν πήρε μέρος στην σημερινή (22/9) προπόνηση του Ολυμπιακού και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των "ερυθρόλευκων" που θα αναχωρήσει για τη Μόσχα για να συμμετάσχει στο "Γκομέλσκι Καπ" (24-25/9) που διοργανώνει η ΤΣΣΚΑ.

Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα κεφαλής 2ου και 3ου μεταταρσίου δεξιού άκρου ποδός και οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν ότι θα μείνει εκτός δράσης για 10 μέρες, το γεγονός ωστόσο ότι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή είναι σίγουρα ένα καλό σημάδι.

Με τον Μπόλντγουιν να ταξιδεύει με τους "ερυθρόλευκους", το απουσιολόγιο του Ντέιβιντ Μπλατ έχει πλέον μόνο ένα όνομα. Αυτό του Αλεξέι Ποκουσέφσκι (διάταση πρώτου βαθμού έσω πλαγίου στο αριστερό γόνατο), ο οποίος είναι και ο μόνος παίκτης του ανδρικού τμήματος που δεν θα ταξιδέψει στη Μόσχα.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός της οικοδέσποινας ΤΣΣΚΑ και του Ολυμπιακού, στο τουρνουά θα πάρουν ακόμα μέρος η Ούνικς Καζάν και ο Προμηθέας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ