ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Κόντρα στην αήττητη, αλλά δίχως Γιουλ-Αγιόν, Ρεάλ

Ολυμπιακός: Κόντρα στην αήττητη, αλλά δίχως Γιουλ-Αγιόν, Ρεάλ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την αήττητη - αλλά χωρίς Γιουλ/Αγιόν - Ρεάλ (20:45, LIVE Blog από το Sport24.gr) στην 9η στροφή της EuroLeague, ολοκληρώνοντας την 2η διαβολοβδομάδα της διοργάνωσης.

Το "διπλό" στο Μόναχο επί της Μπάγερν έκλεισε πληγές στον Ολυμπιακό. Μία νίκη επί της Ρεάλ σήμερα (22/11) για την 9η αγωνιστική της EuroLeague(20:45, LIVE Blog από το Sport24.gr) θα κάνει πολλά περισσότερα, αφού θα διατηρήσει τους "ερυθρόλευκους" σε τροχιά playoffs και θα βελτιώσει το ηθικό της ομάδας.

Τα πράγματα βέβαια κόντρα στην - αήττητη στην φετινή EuroLeague - Ρεάλ δεν θα είναι εύκολα. Κι ας ήρθε στην Ελλάδα η "Βασίλισσα" χωρίς τους Σέρχιο Γιουλ και Γκουστάβο Αγιόν . Η προ μερικών ημερών ήττα από την - χωρίς Γιαν Βέσελι - Φενέρμπαχτσε είναι η καλύτερη υπενθύμιση για αυτό. Δεν παύει ωστόσο ο Ολυμπιακός να έχει την ευκαιρία να πετύχει μία σημαντική νίκη, που θα τον βοηθήσει να κάνει ένα βήμα μπροστά.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο τον Δημήτρη Αγραβάνη για αυτό το παιχνίδι, καθώς όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι κανονικά στην διάθεσή του.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς: Η Νταρουσάφακα υποδέχεται την Αναντολού Εφές, σε ένα ακόμα τουρκικό ντέρμπι. Στο Τελ Αβίβ, η Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου περιμένει με άγριες διαθέσεις τη Μακάμπι, ψάχνοντας μία νίκη που θα την βοηθήσει να βρει ηρεμία. Τέλος, η Γκραν Κανάρια υποδέχεται την Μπάγερν, ψάχνοντας την τρίτη νίκη της στην διοργάνωση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:

Νταρουσάφακα - Αναντολού Εφές (19:15)

Ολυμπιακός - Ρεάλ (20:45)

Μακάμπι - Φενέρμπαχτσε (21:05)

Γκραν Κανάρια - Μπάγερν (22:30)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ