ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Κοντά σε Ρούμπιτ

ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις κινήσεις του ενόψει της σεζόν 2018/19 και βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Ογκουστίν Ρούμπιτ και δεν αποκλείεται σύντομα να επέλθει συμφωνία.

Ο Ογκουστίν Ρούμπιτ (30 χρονών, 2.01 μέτρα) είναι ο εκλεκτός του Ντέιβιντ Μπλατ για μία θέση στην γραμμή ψηλών του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ και δεν αποκλείεται μάλιστα σύντομα να υπάρξει συμφωνία.

Ο Ρούμπιτ, ο οποίος βρισκόταν στην λίστα του Sport24.gr με τους 100 παίκτες εκτός EuroLeague που ξεχώρισαν την σεζόν 2018/19, είχε 14.5 πόντους και 5.1 ριμπάουντ μέσο όρο σε 24 λεπτά συμμετοχής με την φανέλα της Μπάμπεργκ, η οποία ωστόσο αποφάσισε μετά το τέλος της σεζόν να τον αφήσει ελεύθερο.

Ο Ρούμπιτ είναι ένας φόργουορντ/σέντερ που μπορεί να παίξει με πρόσωπο και πλάτη στο καλάθι, ενώ είναι ένας εξαιρετικός ριμπάουντερ. Σε περίπτωση που αποκτηθεί, το πλάνο είναι αρχικά να μοιραστεί την θέση του πάουερ φόργουορντ με τον Γιώργο Πρίντεζη, έχοντας ωστόσο παράλληλα την δυνατότητα να αγωνιστεί και στην θέση του σέντερ αν χρειαστεί.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει την απόκτηση του Κέβιν Πάντερ, του Αντώνη Κόνιαρη και του Μπράντον Πολ, ενώ έχει λύσει τα συμβόλαια των Ζακ Λεντέι και Γιώργου Μπόγρη, δείχνοντας ότι σκοπεύει να έχει διαφορετική φιλοσοφία τη νέα σεζόν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ