ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Κίνδυνος αφαίρεσης από 1 μέχρι 6 βαθμούς στην Basket League

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τιμωρία ενός έως έξι βαθμών στο πρωτάθλημα κινδυνεύει ο Ολυμπιακός μετά την απόφασή του να μην κατέβει στο δεύτερο μέρος του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Οι παράγοντες του Ολυμπιακού αποφάσισαν να μην βγει η ομάδα από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ για το Β' μέρος του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό.

Παρότι πρόκειται για αγώνα Κυπέλλου, ο Ολυμπιακός κινδυνεύει και με τιιμωρία στο πρωτάθλημα, διότι υπάρχει κοινό δίκαιο ανάμεσα στις διοργανώσεις. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, κινδυνεύει με ποινή αφαίρεσης από έναν έως έξι βαθμούς στην Basket League. Κάτι που φαίνεται πως δεν ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους ερυθρόλευκους, που προφανώς θεωρούν ότι δεν θα επηρεάσει την όποια προσπάθειά τους να διεκδικήσουν τον τίτλο στην Basket League. Ούτως ή άλλως το λογικό είναι να βγουν δεύτεροι στην κανονική περίοδο, ενώ ακόμα κι αν πάρουν άλλη θέση,

Η αποστολή των ερυθρόλευκων αποχώρησε από το ΟΑΚΑ, καθώς το πούλμαν έφυγε από τις εγκαταστάσεις την ώρα που οι παίκτες του "τριφυλλιού" έκαναν ζέσταμα για το Β' μέρος του ντέρμπι αιωνίων.

Αυτή είναι η βαθμολογία τώρα στο πρωταθλημα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 16 ΜΑΤΣ)

1. Ολυμπιακός 31

2. Παναθηναϊκός 30*

3. Περιστέρι 27

4. Προμηθέας 27

5. ΑΕΚ 27

6. ΠΑΟΚ 26

7. Χολαργός 24

8. Ήφαιστος 24

9. Άρης 22

10. Λαύριο 20

11. Κύμη 20

12. Πανιώνιος 19

13. Ρέθυμνο 19

14. Κολοσσός 17*

*έχουν 15 ματς

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ