ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Κινδυνεύει ακόμα και με υποβιβασμό

Ολυμπιακός: Κινδυνεύει ακόμα και με υποβιβασμό

Τι θα συμβεί αν ο Ολυμπιακός δεν κατέβει σε ένα ή δύο παιχνίδια; Το Sport24.gr με αφορμή την ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ σάς μεταφέρει τι προβλέπει ο κανονισμός.

Ο Ολυμπιακός αποχώρησε από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό και η ερυθρόλευκη ΚΑΕ ενημέρωσε για τις μελλοντικές διαθέσεις της σε περίπτωση που η ομάδα της κληθεί να αντιμετωπίσει ξανά τους πράσινους με Έλληνες διαιτητές ή σε περίπτωση που ένας εκ κ.κ. Αναστόπουλου, Μάνου και Παναγιώτου σφυρίξουν τις αναμετρήσεις της.

Οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να τραβήξουν το σχοινί στα άκρα, καθώς ξεκαθάρισαν πως η ομάδα τους δεν θα αγωνιστεί σε αυτές τα παιχνίδια. Ποια τιμωρία βάσει κανονισμών, όμως, προβλέπεται;

Ο Ολυμπιακός σε περίπτωση που δεν κατέβει σε ένα παιχνίδι θα τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών, όπως ορίζεται στους κανονισμούς. Αν, όμως, μείνει... εκτός γηπέδου και σε δεύτερο παιχνίδι, η τιμωρία είναι πολύ πιο βαριά, καθώς ο κανονισμός προβλέπει υποβιβασμό.

Πλέον μένει, να δούμε αν το αίτημα - απαίτηση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ γίνει δεκτό και αν όχι, το τι θα συμβεί αν κάποια από τα ενδεχόμενα που αναφέρθηκαν, γίνουν πραγματικότητα...

Θυμίζουμε πως το επόμενο προγραμματισμένο παιχνίδι των αιωνίων είναι στα μέσα Μαρτίου (16/3, ενδεικτική ημερομηνία) για την 19η αγωνιστική της Basket League.

Photo credits: Εurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ