ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Κατέθεσε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ κατά του ΕΣΑΚΕ

ΔΣ ΕΣΑΚΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΔΣ ΕΣΑΚΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εκτός από τον Ερμή Αγιάς και ο Ολυμπιακός κατέθεσε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ κατά του ΕΣΑΚΕ για το θέμα της παραμονής του Λαυρίου στην Basket League.

Το μπάχαλο με τις ομάδες που θα βρίσκονται στην Basket League την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο συνεχίζεται, κι ενώ άπαντες περιμένουν το Διοικητικό Συμβούλιο που θα γίνει στον ΕΣΑΚΕ την Πέμπτη (18/7). Την ίδια ώρα όμως, το θέμα της παραμονής του Λαυρίου στην κατηγορία εξακολουθεί να αποτελεί σημείο διαφωνίας και αντιδικίας.

Η ΕΟΚ ήταν η πρώτη που δεν αναγνώρισε το γεγονός, με την Ομοσπονδία να στέλνει σχετικό έγγραφο στον ΕΣΑΚΕ την Τρίτη (17/7). Για να ακολουθήσει η προσφυγή του Ερμή Αγιάς στο ΑΣΕΑΔ για το ίδιο θέμα. Εσχάτως, οι φωνές που προκύπτουν σε βάρος της συγκεκριμένης απόφασης του ΕΣΑΚΕ πληθαίνουν, με τον Ολυμπιακό να καταθέτει επίσης προσφυγή για το συγκεκριμένο θέμα.

Είναι σαφές άλλωστε πως όλα επηρεάζονται από το τι μέλλει γενέσθαι με το Λαύριο, δεδομένου ότι στην προκήρυξη που έχει εκδώσει η ΕΟΚ για την Α2 της επόμενης σεζόν, δεν αναφέρονται ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο Κολοσσός.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ