ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός και σε... μαύρο!

Ολυμπιακός και σε... μαύρο!

Ο Ολυμπιακός έδωσε στη δημοσιότητα τις εμφανίσεις για τη σεζόν 2015-16. Εκτός από την κλασική ερυθρόλευκη και την κόκκινη, ξεχωρίζει η τρίτη εμφάνιση, η οποία θα είναι για πρώτη φορά μαύρη (PHOTOS)!

Ο Ολυμπιακός αποκάλυψε σήμερα (15/9) τις νέες, επίσημες εμφανίσεις που περιλαμβάνουν τρία διαφορετικά χρώματα. Το κλασικό ερυθρόλευκο για τους εντός έδρας αγώνες, το κόκκινο για τα εκτός και το μαύρο, δίνοντας έτσι ένα διαφορετικό ύφος και χρώμα στην τρίτη εμφάνιση των πρωταθλητών.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

"Η νέα φανέλα του Θρύλου είναι εδώ!

Οι πρωταθλητές Ελλάδος θέλουν η φανέλα και της νέας σεζόν να αποδειχθεί γούρικη και πετυχημένη. Η νέα επίσημη εμφάνιση του Ολυμπιακού περιλαμβάνει τρία διαφορετικά χρώματα. Την κλασική «ερυθρόλευκη» εμφάνιση η οποία θα είναι για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας, την κόκκινη, η οποία θα είναι για τα ματς μακριά από το ΣΕΦ και η τρίτη η οποία θα είναι για πρώτη φορά μαύρη δίνοντας έτσι ένα διαφορετικό ύφος και χρώμα.

Η επίσημη εμφάνιση τουΟλυμπιακού είναι σχεδιασμένη και κατασκευασμένη με την πιο σύγχρονη τεχνολογία από τη ΝΙΚΕ, τον παγκόσμιο κολοσσό της αθλητικής ένδυσης, η οποία θα συνεχίσει να είναι επίσημος συνεργάτης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μέχρι και το 2020, όπου θα συμπληρωθούν 25 χρόνια συνεργασίας των δύο οργανισμών. Το ΣΚΡΑΤΣ του ΟΠΑΠ καθώς και η FMS συνεχίζουν να προβάλλονται και φέτος στην φανέλα της ομάδας, στηρίζοντας την προσπάθεια του Ολυμπιακού για την κατάκτηση της κορυφής σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διαθέσιμη στο Olympiacos BC Official Store "

#myLEGENDmyJERSEYH νέα εμφάνιση της ομάδα μας για την σεζόν 2015-2016

Posted by Olympiacos B.C. onΤρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ