ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η ΤΣΣΚΑ ζήτησε τον Μιλουτίνοβ

Ολυμπιακός: Η ΤΣΣΚΑ ζήτησε τον Μιλουτίνοβ
EUROKINISSI

Η ΤΣΣΚΑ προσέγγισε τον Ολυμπιακό ρωτώντας για τον Νίκολα Μιλουτίνοβ, με τους "ερυθρόλευκους" να απαντούν ζητώντας ένα υπέρογκο ποσό δείχνοντας τις προθέσεις τους.

Η ΤΣΣΚΑ θέλει τον Νίκολα Μιλουτίνοβ. Η ρωσική ομάδα προσέγγισε τους Ολυμπιακό δείχνοντας τις προθέσεις της, με την ομάδα του Πειραιά ωστόσο να απαντάει ζητώντας ένα υπέρογκο ποσό, προκειμένου να κάνει ξεκάθαρο ότι δεν είναι μέσα στις προθέσεις της να παραχωρήσει τον Σέρβο σέντερ.

Ο Μιλουτίνοβ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020, στο οποίο υπάρχει μόνο ΝΒΑ out, αλλά όχι αντίστοιχη ρήτρα για ευρωπαϊκές ομάδες. Με τα ισχύοντα δεδομένα πάντως, δεν φαίνεται να υπάρχει η σκέψη πρόωρης ανανέωσης της συμφωνίας των δύο πλευρών, κάτι που σημαίνει ότι εκτός απροόπτου ο Σέρβος σέντερ προβλέπεται να αποχωρήσει από την ομάδα του Πειραιά το επόμενο καλοκαίρι.

Παρά το γεγονός πάντως ότι υπάρχουν αυτά τα δεδομένα, ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμεί να τον παραχωρήσει με μεταγραφή. Κλειδί ωστόσο στις εξελίξεις θα είναι η στάση του Μιλουτίνοβ. Αν ο Σέρβος σέντερ ζητήσει να αποχωρήσει, τότε οι Πειραιώτες ενδεχομένως να αλλάξουν την στάση τους, αφού δεν είναι σίγουρο ότι θα θέλουν να έχουν έναν δυσαρεστημένο παίκτη στο ρόστερ τους.

Όπως γίνεται σαφές βέβαια, αν ο Μιλουτίνοβ αποχωρήσει τότε θα αλλάξει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού, ο οποίος θα πρέπει να ψάξει στην αγορά για δύο ψηλούς - έναν σέντερ και έναν πάουερ φόργουορντ, την ίδια στιγμή που έχουν ανακοινωθεί οι αποκτήσεις των Κέβιν Πάντερ, Αντώνη Κόνιαρη, Μπράντον Πολ και Όγκουστιν Ρούμπιτ.

Την σεζόν 2018/19 ο Μιλουτίνοβ βίωσε την καλύτερη χρονιά του στον Ολυμπιακό από άποψη αριθμών, έχοντας 10.9 πόντους, 7 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ μέσο όρο σε 21 λεπτά συμμετοχής στην Basket League και 11.7 πόντους, 7.9 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ μέσο όρο σε 26 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Υπενθυμίζεται ότι η ΤΣΣΚΑ μέχρι στιγμής έχει ανακοινώσει των Γιοχάνες Βότιμαν, Γιάνις Στρέλνιεκς και Νταρούν Χίλιαρντ, καθώς και την ανανέωση των συμβολαίων των Γουίλ Κλάιμπερν, Κάιλ Χάινς και Σεμέν Αντόνοφ, κοιτώντας στην αγορά για έναν σέντερ που θα πλαισιώσει τους Χάινς και Τζόελ Μπολόμποι, αφού υπάρχουν σκέψεις να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο του Οθέλο Χάντερ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ