ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η επιστολή στις ομάδες της Αδριατικής Λίγκας

Ολυμπιακός: Η επιστολή στις ομάδες της Αδριατικής Λίγκας

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με επιστολή της προς τις ομάδες της Αδριατική Λίγκας εξήγησαν γιατί πρέπει να εκείνες να ψηφίσουν υπέρ της συμμετοχής των ερυθρολεύκων στη διοργάνωση. (PHOTO)

Ο Ολυμπιακός έχει ζητήσει να συμμετάσχει στην Αδριατική και το αίτημά του θα συζητηθεί και θα τεθεί σε ψήφιση στην προγραμματισμένη για τις 24 Μαΐου Γενική Συνέλευση της διοργάνωσης.

Οι ερυθρόλευκοι, όμως, μέχρι την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια, καθώς ήδη έχουν έρθει σε επαφή με τόσο με την Αδριατική, όσο και με τις ομάδες που συμμετέχουν σε αυτή. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός στο πλαίσιο αυτό με επιστολή της - την οποία δημοσίευσε ο δημοσιογράφος Βλάνταν Τεγκελτίγια και υπογράφεται από τον Χρήστο Σταυρόπουλου - ζητά από την Τσιμπόνα, την Τσεντεβίτα, την Τσιμπόνα, τον Ερυθρό Αστέρα, τη FMP, την Ιγκοκέα, την Κρκα, τη Μέγκα Μπέμαξ, τη Μόρναρ, την Παρτίζαν, την Ολίμπια Λ. και την Ζαντάρ να ψηφίσουν υπέρ του αιτήματός της

Οι ερυθρόλευκοι σε συνέχεια της επικοινωνίας τους με τις ομάδες και την Αδριατική Λίγκα τόνισαν "πως θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την απόφαση του Ολυμπιακού να συμμετάσχει στην Αδριατική Λίγκα", ενώ παράλληλα ζητούν από εκείνες "την θετική ψήφο σας στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση. Είναι αδιαμφισβήτητο πως με την πάροδο των χρόνων η Αδριατική Λίγκα έχει κάνει σπουδαία βήματα για να καθιερωθεί σαν μία από τις πιο γνωστές διοργανώσεις μπάσκετ στην Ευρώπη.

Για αυτό τον λόγο, είμαστε σίγουροι πως είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε την αποτελεσματικότητα του πρότζεκτ με το αναγνωρισμένο brand name του Ολυμπιακού μαζί με την εξειδίκευση και την εμπειρία του σταφ και να συμβάλουμε στην ανάπτυξη της Αδριατικής Λίγκας την Αδριατική Λίγκα".

Photo credits: Eurokinissi

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Olimpijakos poslao zvaničan zahtev za učešće u ABA, o čemu će odlučiti skupština lige 24.maja #abaliga #olympiacos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vladan Tegeltija (@vladantegeltija) στις

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ