ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Oλυμπιακός: Η διαιτητική τριάδα με Ζαλγκίρις

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΙΩΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΙΩΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ την Παρασκευή (15/11, 21:30) και η Euroleague ανακοίνωσε τη διαιτητική τριάδα που θα σφυρίξει την αναμέτρηση.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρασκευή (15/11) στις 21:30 τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο Στάδιο Eιρήνης και Φιλίας για την 8η αγωνιστική της Euroleague και ψάχνει τη δεύτερη νίκη στο σπίτι του, που θα του δώσει βαθμολογική αλλά και ψυχολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας.

Η Euroleague έκανε γνωστή τη διαιτητική τριάδα που θα σφυρίξει την αναμέτρηση και πρόκειται για τους Ίλια Μπελόσεβιτς, Κάρλος Κορτές και Τόμισλαβ Χορντόφ.

Ο Μπελόσεβιτς ήταν φέτος εκ των διαιτητών στην ήττα του Ολυμπιακού από τη Ζενίτ στο Φάληρο με 68-77, ενώ ο Κορτές δεν έχει διευθύνει ματς των "ερυθρόλευκων" τη φετινή σεζόν. Τέλος, ο Κροάτης Χορντόφ ήταν στο ματς της πρεμιέρας των Πειραιωτών, στην ήττα από τη Βιλερμπάν στη Γαλλία με 82-63.

Η ομάδα του Κεστούτις Κεμζούρα βρίσκεται στην 15η θέση με δύο νίκες και πέντε ήττες, ενώ το σύνολο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει μία νίκη παραπάνω και βρίσκεται στην 11η θέση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ