ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Για δεύτερη νίκη και αήττητο ΣΕΦ κόντρα στη Ζενίτ

Ολυμπιακός: Για δεύτερη νίκη και αήττητο ΣΕΦ κόντρα στη Ζενίτ
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του στη φετινή EuroLeague, παίρνοντας ενέργεια μέσα από το ΣΕΦ όπου το βράδυ της Παρασκευής (18/10, 21:30) θα υποδεχτεί την... πρωτάρα αλλά επικίνδυνη και "διψασμένη" Ζενίτ.

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και το "ξέσπασμα" επί της Βαλένθια στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής, εκτός από αντίδραση από πλευράς Ολυμπιακού έφερε και ένα εντελώς διαφορετικό κλίμα στις τάξεις των "ερυθρολεύκων".

Μετά την ευρεία και άνετη νίκη επί της ισπανικής ομάδας, το συγκρότημα του Κεστούτις Κεμζούρα ψάχνει τη δεύτερη διαδοχική του επικράτηση στη φετινή EuroLeague για να "διαγράψει" οριστικά εκείνη την... κατηφορική βραδιά του Astraballe και να κοιτάξει τη συνέχεια της διοργάνωσης με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να αντλήσουν ενέργεια από την έδρα της, να την διατηρήσουν αλώβητη και να ξεκινήσουν από εκεί την αντεπίθεσή τους, γνωρίζοντας ότι μπροστά τους έχουν πολύ πιο δύσκολα παιχνίδια, εντός κι εκτός ΣΕΦ.

Το βράδυ της Παρασκευής, λοιπόν, θα υποδεχτούν τη Ζενίτ (21:30, LIVE Blog Sport24), μία "φρέσκια" και άπειρη αλλά πολύ αθλητική και επικίνδυνη ομάδα. Αυτό θα είναι το ένα από τα τρία παιχνίδια της ημέρας, με τα οποία θα ολοκληρωθεί η 3η αγωνιστική. Μισή ώρα μετά το τζάμπολ του ΣΕΦ, η δράση αρχίζει και στην Ισπανία, όπου Μπαρτσελόνα και Βαλένθια θα αντιμετωπίσουν τις Άλμπα Βερολίνου και Εφές Αναντολού αντιστοίχως.

Το σημερινό πρόγραμμα (3η αγωνιστικη):

Ολυμπιακός-Ζενίτ 21:30

Μπαρτσελόνα-Άλμπα Βερολίνου 22:00

Βαλένθια-Εφές Αναντολού 22:00

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ