ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Φεύγει και ο Τουπάν

Ολυμπιακός: Φεύγει και ο Τουπάν

Διαδοχικά τα χτυπήματα στον Ολυμπιακό. Ο Αξέλ Τουπάν αποχωρεί άμεσα από την ομάδα όπως μετέδωσε στον Sport24 Radio 103.3 ο Παντελής Διαμαντόπουλος. Ο Γάλλος εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για το χρόνο συμμετοχής του και τον ρόλο του.

Ακόμα ένα χτύπημα στον Ολυμπιακό . Ο Αξέλ Τουπάν αποχωρεί άμεσα από την ομάδα όπως μετέδωσε στον Sport24 Radio 103.3 ο Παντελής Διαμαντόπουλος, αφού δεν είναι ικανοποιημένος από τον ρόλο του στην ομάδα.

Η είδηση έσκασε σαν "βόμβα", λίγες ώρες μετά την είδηση ότι αποχωρεί ο Μπριάντε Γουέμπερ, αλλά και μόλις λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (13/4, 15:45, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 24η αγωνιστική της Basket League, με τους "ερυθρόλευκους" να κινδυνεύουν να παραταχθούν με 8 παίκτες! Πρόκειται για τον τελευταίο κρίκο μίας αλυσίδας εξελίξεων στον Ολυμπιακό, που περνάει την πιο δύσκολη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας του .

" Σύμφωνα με τα δεδομένα και τις πληροφορίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, η κατάσταση έχει ως εξής: Ο Αξέλ Τουπάν δεν θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, θέλει να φύγει. Είναι έγκυρο αυτό που λέμε, αλλά δεν λέω ότι αποτελεί παρελθόν ο παίκτης, επειδή δεν μπορεί κάποιος να αποχωρήσει όποτε του καπνίσει. Είναι δεδομένο ότι ο παίκτης θα πρέπει να μιλήσει με τον ατζέντη του και πώς να το κάνει αυτό που έχει κυκλοφορήσει" ανέφερε αρχικά ο Παντελής Διαμαντόπουλος για να προσθέσει:

"Αυτή τη στιγμή αυτή είναι η κατάσταση που ισχύει για τη διάθεση του παίκτη. Από την άλλη, στον Ολυμπιακό τον περιμένουν κανονικά να αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ. Αν ο Τουπάν δεν εμφανιστεί, προβλέπεται να ξεκινήσει νέο σίριαλ. Ο Γουέμπερ έφυγε γιατί δεν τον ήθελε ο Μπλατ, ο Τουπάν φεύγει γιατί έχει παράπονα για τον τρόπο που χρησιμοποιείται στον Ολυμπιακό από τον προπονητή και εδώ και καιρό είχε στραβώσει από τότε που είχε βγει από την Α1, μέχρι να επιστρέψει λόγω του τραυματισμού του Στρέλνιεκς. Γενικά δεν στέριωσε, δεν τα βρήκε όπως και ο ίδιος ήθελε. Αυτό δεν έχει να κάνει με το να ζητάει ξαφνικά να πάρει το καπελάκι του και να φύγει".

Ακολούθως ο Διευθυντής του Sport24 Radio 103.3 τόνισε: " Είναι ένα ένα θέμα σοβαρό. Γενικά η κατάσταση είναι σοβαρή. Πρώτη φορά γίνονται αυτά. Είναι δεδομένο ότι έχει χαθεί η μπάλα. Είναι δεδομένο ότι η ευθύνη του προπονητή είναι τεράστια. Οι παίκτες φεύγουν και μάλιστα οι ξένοι, που είναι δικοί του και δικές του επιλογές. Ο Ολυμπιακός σήμερα κυριολεκτικά έχει μία 8αδα παικτών για να κατεβάσει στο ΣΕΦ συν την πιτσιρικαρία.

Για να τα λέμε όλα, ως επίσημος Ολυμπιακός δεν μπορεί να κάνει τίποτα, παρά να περιμένει τον παίκτη του να κατέβει. Αν δεν κατέβει, τότε θα υπάρχουν κυρώσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσει έτσι, όπως θα έκανε και κάθε ομάδα και αυτό είναι και το σωστό. Σκεφτείτε σε όλα τα αθλήματα να ξύπναγαν οι παίκτες μία μέρα το πρωί, να μάζευαν τα πράγματά τους και να έλεγαν 'φεύγω γιατί δε με βάζει ο προπονητής'. Και ο Τίμα είχε θέματα και οι περισσότεροι παίκτες, αλλά αυτό δεν είναι καινούριο.

Η είδηση είναι ότι ο Τουπάν έχει αποφασίσει αυτή τη στιγμή που μιλάμε, γιατί έχουμε χορτάσει από κωλοτούμπες, να μην συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Στον Ολυμπιακό τον περιμένουν κανονικά στο ΣΕΦ για το παιχνίδι και από εκεί και πέρα θα πρέπει να περιμένουμε τι γίνεται".

Ακούστε το ηχητικό:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ