ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Επίσημα τέλος ο Μάντζαρης

EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ύστερα από οκταετή καριέρα στον Πειραιά. Η ανακοίνωση της ΚΑΕ.

Το τυπικό τέλος ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου (20/7). Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Μάντζαρη , ο οποίος έπειτα από οκτώ χρόνια στον Πειραιά θα μετακομίσει την επόμενη σεζόν στην Ρωσία, όπου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ούνικς Καζάν .

Ο 29χρονος πόιντ γκαρντ πήγε στον Ολυμπιακό το 2011, έχοντας πίσω του μία τετραετία στο Περιστέρι. Στους "ερυθρόλευκους" ο Μάντζαρης έπαιξε συνολικά σε 210 αγώνες στην EuroLeague και σε άλλους 232 στην Basket League. Την προηγούμενη σεζόν, πάντως, ο ρόλος του υποβαθμίστηκε σημαντικά από τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής με την Μπάγερν δεν χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά ούτε λεπτό , ενώ ήταν ετοιμοπόλεμος, και σταδιακά βγήκε ουσιαστικά εκτός rotation . Η σεζόν 2018/19 καταγράφηκε ως η χειρότερη της επαγγελματικής καριέρας του. Εμφανίστηκε σε 27 αγώνες στην EuroLeague και είχε 1,4 πόντους, 1,6 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ σε περίπου 12 λεπτά κατά μέσο όρο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

" Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Μάντζαρη.

Στα οκτώ χρόνια της κοινής μας πορείας καταφέραμε να γράψουμε ιστορία και να πανηγυρίσουμε δύο Ευρωλίγκες (2012, 2013), τρία Πρωταθλήματα Ελλάδος (2012, 2015, 2016) και ένα Διηπειρωτικό Κύπελλο (2013). Για αυτές τις επιτυχίες, αλλά και για όλα όσα πρόσφερες συνολικά στην ομάδα σε ευχαριστούμε από καρδιάς και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας σου".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ