ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Επενδύει σε Χαραλαμπόπουλο και τον δίνει στον Ιωνικό

Ολυμπιακός: Επενδύει σε Χαραλαμπόπουλο και τον δίνει στον Ιωνικό

Ο Ολυμπιακός επενδύει στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για πολυετές συμβόλαιο, με τους "ερυθρόλευκους" να σκοπεύουν να τον δώσουν δανεικό στον Ιωνικό τον πρώτο χρόνο.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος προβάρει τα "ερυθρόλευκα". Ο διεθνής φόργουορντ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για πολυετές συμβόλαιο, με τους "ερυθρόλευκους" να σκοπεύουν να τον παραχωρήσουν δανεικό την πρώτη χρονιά του συμβολαίου στον Ιωνικό, προκειμένου να του δώσουν την ευκαιρία να πάρει αγώνες.

Οι "ερυθρόλευκοι" πιστεύουν πολύ στον Χαραλαμόπουλο, κάνοντας ουσιαστικά μία επένδυση στο πρόσωπό του, δίνοντάς του μία ευκαιρία να γίνει ο καλύτερος παίκτης που μπορεί.

Αυτός είναι ο λόγος που του προσφέρουν πολυετές συμβόλαιο, ενώ έγινε από την αρχή σαφές ότι πρέπει να παραχωρηθεί δανεικός σε ομάδα εντός Αττικής, προκειμένου να μπορεί παράλληλα να μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει άμεση επαφή μαζί του και να επιβλέπει το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης που θα ακολουθεί.

Ο Χαραλαμπόπουλος θα μπορούσε θεωρητικά να μείνει στον Ολυμπιακό. Έχοντας χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν 2018/19 λόγω τραυματισμού, αυτό που έχει περισσότερο ανάγκη είναι αγώνες και ευκαιρίες. Αμφότερα μπορεί να του τα προσφέρει ο Ιωνικός, ο οποίος με αυτό τον τρόπο θα προσθέσει έναν ποιοτικό παίκτη στο ρόστερ του στην επιστροφή του στην Basket League, σε μία κίνηση που θα κρατήσει ευχαριστημένες όλες τις πλευρές.

Την σεζόν 2018/19 ο Χαραλαμπόπουλος πήρε μέρος σε 12 αγώνες με την φανέλα του Λαυρίου, έχοντας 7.4 πόντους, 3 ριμπάουντ και 0.6 ασίστ μέσο όρο σε 22 λεπτά συμμετοχής στην Basket League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ