ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έντονη δυσαρέσκεια για την διαιτησία με τη Μακάμπι

Ολυμπιακός: Έντονη δυσαρέσκεια για την διαιτησία με τη Μακάμπι
EUROKINISSI

Στον Ολυμπιακό εξέφρασαν τα παράπονά τους στην EuroLeague για τις υποδείξεις των διαιτητών στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι, δείχνοντας την έντονη δυσαρέσκειά τους.

Ο Ολυμπιακός έφτασε χθες (27/2) πολύ κοντά σε μία σπουδαία νίκη στο Τελ Αβίβ κόντρα στη Μακάμπι, πριν λυγίσει στο τέλος και ηττηθεί (71-70). Ενώ όμως οι "ερυθρόλευκοι" αναγνωρίζουν κάποια λάθη στα οποία υπέπεσαν, την ίδια στιγμή δεν έκρυψαν την δυσαρέσκειά τους για δύο αποφάσεις διαιτητών στο φινάλε που άλλαξαν τα δεδομένα στον αγώνα, εκφράζοντάς την μάλιστα στην EuroLeague.

Η πρώτη φάση αφορά την απόφαση των διαιτητών να δώσουν τρεις βολές στον Σκότι Γουίλμπεκιν με το σκορ στο 65-69 έπειτα από φάουλ του Κώστα Παπανικολάου, όταν ήταν ξεκάθαρο πως ο Αμερικανός με το τουρκικό διαβατήριο έκανε κίνηση να σουτάρει αφού έχει καταλογιστεί το φάουλ κι ενώ μόλις είχε περάσει το κέντρο του γηπέδου.

Η δεύτερη φάση αφορά την επιλογή των διαιτητών να χρεώσουν ως απλό και όχι ως αντιαθλητικό το φάουλ του Ντένι Αβντίγια στην αμέσως επόμενη φάση (με το σκορ στο 68-69) αν και εξέτασαν το ριπλέι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και μία ημέρα μετά τον αγώνα οι παίκτες συζητούσαν μεταξύ τους στο αεροδρόμιο τις δύο τελευταίες φάσεις, χωρίς να μπορούν να κατανοήσουν τις αποφάσεις των διαιτητών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ