ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έκλεισε τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας

Lithuania's Mindaugas Kuzminskas, left, is pressured by Croatia's Krunoslav Simon, center, and Darko Planinic (12)during a men's basketball game at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Monday, Aug. 15, 2016. (AP Photo/Eric Gay)
Lithuania's Mindaugas Kuzminskas, left, is pressured by Croatia's Krunoslav Simon, center, and Darko Planinic (12)during a men's basketball game at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Monday, Aug. 15, 2016. (AP Photo/Eric Gay) AP PHOTO/ERIC GAY

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, κι έτσι κλείνει το κενό που υπήρχε στην γραμμή των ψηλών για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στον Ολυμπιακό θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας . Πριν από λίγη ώρα, οι ερυθρόλευκοι ήρθαν σε συμφωνία με τον 29χρονο φόργουορντ, ο οποίος θα αποτελέσει το alter ego του Γιώργου Πρίντεζη στο "4".

Από το πρωί (19/7), το Sport24.gr είχε επισημάνει ότι η απόσταση που χώριζε τις δύο πλευρές ήταν μικρή . Αυτή η διαφορά καλύφθηκε άμεσα, κι έτσι ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό (απομένει μόνο η ανακοίνωση).

Η δική του απόκτηση επί της ουσίας βάζει τέλος στη διαμόρφωση της front line του Ολυμπιακού, κάτι που θα οριστικοποιηθεί μόλις περάσει κι η 20η Ιουλίου -οπότε ολοκληρώνεται η περίοδος για το NBA out του Νίκολα Μιλουτίνοβ . Οι ερυθρόλευκοι διαμόρφωσαν, όπως επιθυμούσαν, την εικόνα της γραμμής των ψηλών τους για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο με πολύ μεγάλη ταχύτητα, αφού μόλις μια μέρα νωρίτερα (18/7) ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ίθαν Χαπ .

Αυτό που απομένει πλέον είναι ένας ακόμη περιφερειακός, για να ολοκληρωθεί το παζλ της επόμενης σεζόν .

Ο ύψους 2μ06 παίκτης βρέθηκε στην Αρμάνι Μιλάνο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, μετά από ένα μικρό πέρασμα που είχε από το ΝΒΑ με τη φανέλα της Νέας Υόρκης. Ουσιαστικά έφτιαξε το όνομά του στη Ζάλγκιρις (2010-'13) και την Ουνικάχα Μάλαγα (2013-'16), με τις εμφανίσεις του στην ισπανική ομάδα να αποτελούν το διαβατήριο για το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Από το 2010, οπότε και βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο, ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας μετράει 158 συμμετοχές στην EuroLeague. Στην Αρμάνι Μιλάνο είχε φέτος 8.5 πόντους και 3.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, με το ποσοστό καριέρας του στα σουτ τριών πόντων να φτάνει στο 35.9%.

AP Photo/Eric Gay

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ