ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Εκδικάζεται η προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ

Ολυμπιακός: Εκδικάζεται η προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ

Ημέρα με δικαστικό ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό η σημερινή (13/6), αφού το απόγευμα θα εκδικαστεί η προσφυγή των "ερυθρόλευκων" στο ΑΣΕΑΔ όπου ζητάνε να κριθεί παράνομη η επικύρωση της βαθμολογίας.

Το ΑΣΕΑΔ αναμένεται να συνεδριάσει σήμερα (13/6) το απόγευμα, όπου θα ασχοληθεί με την προσφυγή του Ολυμπιακού, με τους "ερυθρόλευκους" να ζητούν να κριθεί παράνομη η επικύρωση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου για την σεζόν 2018/19 .

Ο Ολυμπιακός έχει ζητήσει να εκδικαστεί σήμερα και η δεύτερη προσφυγή που έχει καταθέσει, με την οποία ζητάει να κριθεί ως παράνομη η απόφαση για τον υποβιβασμό της ομάδας στην Α2 , ωστόσο δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα ικανοποιηθεί το αίτημα. Αξίζει να αναφερθεί ότι η απόφαση δεν πρόκειται να ανακοινωθεί σήμερα, αφού δεν βγαίνει αυθημερόν.

Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικές εβδομάδες το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την πρώτη προσφυγή που είχαν καταθέσει οι "ερυθρόλευκοι" , οι οποίοι ζητούσαν να κριθεί παράνομη η κλήρωση των διαιτητών για την 26η αγωνιστική της Basket League, ζητώντας την ακύρωση της αγωνιστικής.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ