ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Δύσκολη αποστολή στο Μόναχο κόντρα στη Μπάγερν

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη "μάχη" της EuroLeague στην 2η διαβολοβδομάδα της σεζόν, έχοντας δύσκολο έργο κόντρα στην φιλόδοξη Μπάγερν για την 8η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα της Κυριακής (18/11) από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για την Basket League , φιλοδοξώντας να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Μπάγερν στο Μόναχο (21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 8η αγωνιστική της EuroLeague , στην 2η διαβολοβδομάδα της σεζόν.

Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν βέβαια το θετικό αποτέλεσμα για να σπάσουν και το αρνητικό τους σερί στην διοργάνωση, αφού μετράνε 3 συνεχόμενες ήττες (από ΤΣΣΚΑ, Παναθηναϊκό και Φενέρμπαχτσε αντίστοιχα).

Σε αυτή του την προσπάθεια ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Αξέλ Τουπάν, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του στην αριστερή ποδοκνημική που του στέρησε την συμμετοχή στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον - απόντα από την αρχή της σεζόν - Δημήτρη Αγραβάνη.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, η Αναντολού Εφές υποδέχεται τη Μακάμπι, στο ντεμπούτο του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον πάγκο της δεύτερης, η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται τη Νταρουσάφακα στο τουρκικό ντέρμπι και η Ρεάλ περιμένει στη Μαδρίτη την Γκραν Κανάρια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:

Αναντολού Εφές - Μακάμπι (19:00)

Φενέρμπαχτσε - Νταρουσάφακα (20:00)

Μπάγερν - Ολυμπιακός (21:30)

Ρεάλ - Γκραν Κανάρια (22:00)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ