ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Δύσκολη αποστολή κόντρα στην Ζάλγκιρις

Ολυμπιακός: Δύσκολη αποστολή κόντρα στην Ζάλγκιρις

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ζάλγκιρις (6/12, 20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 11η αγωνιστική της EuroLeague, ψάχνοντας την 4η συνεχόμενη νίκη του στην διοργάνωση. Τελευταία στιγμή για Τουπάν.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει δύσκολο έργο σήμερα (6/12) στην Λιθουανία, όπου θα αντιμετωπίσει την Ζάλγκιρις (6/12, 20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 11η αγωνιστική της EuroLeague .

Οι "ερυθρόλευκοι" θα ψάξουν στην Λιθουανία την 4η συνεχόμενη νίκη τους στην διοργάνωση, ξέροντας ότι η αποστολή τους μόνο εύκολη δεν θα είναι. Σε αυτή τους την προσπάθεια δεν είναι ακόμα σίγουρο αν θα έχουν στην 12αδα τον Αξέλ Τουπάν, ο οποίος συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, αλλά η συμμετοχή του παραμένει αμφίβολη .

Η Ζάλγκιρις από την πλευρά της αναμένεται να έχει μία σημαντική απουσία, αφού δεν θα αγωνιστεί ο αρχηγός της, Παούλιους Γιανκούνας, λόγω τραυματισμού .

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς η αλήθεια είναι ότι απουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι, ωστόσο το πρόγραμμα περιλαμβάνει μερικά ενδιαφέροντα παιχνίδια, όπως αυτό της Μπουντούτσνοστ με την Μπαρτσελόνα και της Μπάγερν με την Χίμκι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:

Νταρουσάφακα - Μακάμπι (20:00)

Μπουντούτσνοστ - Μπαρτσελόνα (20:00)

Ζάλγκιρις - Ολυμπιακός (20:00)

Μπάγερν - Χίμκι (21:30)

Αρμάνι Μιλάνο - Γκραν κανάρια (21:45)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ