ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δήλωσε συμμετοχή σε Α2 και Κύπελλο Ελλάδας

Ολυμπιακός: Δήλωσε συμμετοχή σε Α2 και Κύπελλο Ελλάδας
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ήταν υποχρεωμένος να δηλώσει συμμετοχή μέχρι σήμερα (19/7) στην Α2 και το έπραξε λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία. Το ίδιο έκανε και για το Κύπελλο Ελλάδας..

Ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να ρισκάρει κι έτσι ακριβώς την τελευταία ημέρα που του έδινε το δικαίωμα η προθεσμία της ΕΟΚ, δήλωσε συμμετοχή στην Α2 και το Κύπελλο Ελλάδας .

Δεν θα μπορούσε να κάνει κι αλλιώς, διότι αν δεν δήλωνε συμμετοχή, τότε δεν θα είχε δικαίωμα συμμετοχής σε καμία διοργάνωση εντός συνόρων και ταυτόχρονα θα έπρεπε την επόμενη σεζόν να βρεθεί στη Γ' Εθνική κατηγορία. Συν τοις άλλοις, δεν θα μπορούσε να παραμείνει και ΚΑΕ, αφού εταιρεία μπορεί να είναι μία ομάδα μόνο στην Α1 και στην Α2.

Το ότι ο Ολυμπιακός δήλωσε συμμετοχή στην Α2 και στο Κύπελλο δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με όσα ίσχυαν ως τώρα για την Basket League , αν υπήρχε τρόπος να παίξει στην μεγάλη κατηγορία, υπάρχει και τώρα. Αν όμως δεν το είχε πράξει, θα εξαφανιζόταν αυτόματα από τον ελληνικό χάρτη για έναν χρόνο.

«Κύριοι, Με την παρούσα, επισυνάπτουμε τη δήλωση συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών της περιόδου 2019-2020. Παρακαλούμε όπως μας επιστρέψετε την παρούσα επιστολή μέσω φαξ με δικόσ ας αριθμό πρωτοκόλλου για την παραλαβή. Με εκτίμηση, Για την ΚΑΕ Ολυμπιακός Γ. Σκινδήλιας Αντιπρόεδρος», αναφέρει η επιστολή του Ολυμπιακού στην ΕΟΚ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ