ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Δένει" Βεζένκοβ για 2 χρόνια

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ολοκληρώνεται η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον 25χρονο, Σάσα Βεζένκοβ, για την ανανέωση του συμβολαίου του για τα επόμενα δυο χρόνια.

Η επιθυμία ήταν κοινή και δεδομένη. Ο Βεζένκοβ είχε μάτια μόνο για τον Ολυμπιακό και ο Ολυμπιακός έβλεπε στον Βεζένκοφ ένα πολύτιμο κεφάλαιο για το παρόν και το μέλλον. Κι όταν δύο πλευρές θέλουν το ίδιο πράγμα είναι μάλλον αδύνατον να μην το πετύχουν.

Ο Σάσα Βεζένκοβ θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Πειραιά αφού μόνο κάποιες μικρές λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της συμφωνίας του με τον Ολυμπιακό. Η παρουσία του στο λιμάνι -ειδικά τους τελευταίους τέσσερις μήνες της σεζόν που πήρε και περισσότερες ευκαιρίες- είχε ανοδική πορεία, ο Γιώργος Μπαρτζώκας πιστεύει στην ποιότητα του και φυσικά εισηγήθηκε την παραμονή του στην ομάδα.

Οι Πειραιώτες έδειξαν από την αρχή ότι σκοπός τους ήταν να διατηρήσουν τον Βούλγαρο με ελληνικό διαβατήριο στο ρόστερ τους και πλέον ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν το κάδρο της φροντ λάιν τους. Ελις, Μάρτιν, Ζαν Σαρλ και Πρίντεζης θα πλαισιώσουν τον Βεζένκοφ δημιουργώντας μια πεντάδα πολύ κοντά στα "θέλω" του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Τις τελευταίες ημέρες κι ενώ η πλευρά του παίκτη παρουσίασε μια καθυστέρηση στην τελική απάντηση, ήρθε στο προσκήνιο η περίπτωση του Αϊζάια Χικς, ο οποίος θα γινόταν «κόκκινος» αν για κάποιο λόγο ναυαγούσαν οι συζητήσεις με τον Βεζενκοβ. Από την Κυριακή, όμως, το σκηνικό άλλαξε και ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα "έδιωξε" τις οποίες αμφιβολίες.

Ο Ολυμπιακός και ο προπονητής του εκτιμούν ιδιαίτερα τόσο την αξία όσο και τον χαρακτήρα του 25χρονου φόργουορντ, ο οποίος τρέφει μεγάλο σεβασμό για τον "coach B" και νιώθει τον Ολυμπιακό σπίτι του. Οι συζητήσεις μαζί τους έγιναν εξ αρχής σε καλό κλίμα και με κοινή πρόθεση για επίτευξη συμφωνίας η οποία είναι γεγονός και το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθούν κάποιες μικρές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το ντιλ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ