ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δεν πήγε ΣΕΦ ο Τουπάν, με 10άδα οι "ερυθρόλευκοι"

Ολυμπιακός: Δεν πήγε ΣΕΦ ο Τουπάν, με 10άδα οι "ερυθρόλευκοι"

Ο Αξέλ Τουπάν δεν πήγε στο ΣΕΦ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (15:45) και ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με 10αδα, με τους Κολοβέρο και Ζευγάρα να συμπληρώνουν την αποστολή.

Με τον Αξέλ Τουπάν να αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό, αφού έστειλε επιστολή ζητώντας να μείνει ελεύθερος , ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ δεν πήγε στο ΣΕΦ και - όπως αναμενόταν - οι "ερυθρόλευκοι" θα παραταχθούν με 10 παίκτες κόντρα στον ΠΑΟΚ (15:45) για την 24η αγωνιστική της Basket League.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες θα παραταχθούν με 8 επαγγελματίες και τους έφηβους Ιωσήφ Κολοβέρο και Θωμά Ζευγαρά , οι οποίοι είχαν συμπεριληφθεί ξανά σε αποστολή του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον Πανιώνιο για την 20η αγωνιστική της Basket League , αφού, εκτός του Τουπάν, δεν είναι ακόμα στην διάθεση του Ντέιβιντ Μπλατ οι τραυματίες Σπανούλης-Στρέλνιεκς, ο Γουέμπερ (αποχωρεί) και ο Γουίλιαμς-Γκος (άδεια για να παραστεί στην κηδεία της γιαγιάς του).

Η δεκάδα του Ολυμπιακού: Μάντζαρης, Πρίντεζης, Μιλουτίνοβ, Παπανικολάου, Βεζένκοφ, ΛεΝτέι, Μπόγρης, Αγραβάνης, Κολοβέρο, Ζευγαράς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ