ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δανεικός ως το τέλος της σεζόν στη Χίμκι ο Τίμα

Ολυμπιακός: Δανεικός ως το τέλος της σεζόν στη Χίμκι ο Τίμα

Ο Γιάνις Τίμα παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού στη Χίμκι και το καλοκαίρι θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό, με τον οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2020.

Ο Γιάνις Τίμα δεν θα ολοκληρώσει την σεζόν με τα χρώματα του Ολυμπιακού, καθώς οι ερυθρόλευκοι τον παραχωρούν με τη μορφή δανεισμού στη Χίμκι.

Ο Λετονός φόργουορντ το καλοκαίρι υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και δεν θα ολοκληρώσει την τρέχουσα σεζόν στην Ελλάδα.

Οι ερυθρόλευκοι παραχωρούν ως το τέλος της σεζόν τον Γιάνι Τίμα στη Χίμκι με τη μορφή δανεισμού, ενώ το καλοκαίρι θα επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς δεσμεύεται με κλειστό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ως το 2020.

Η μετακίνηση του Γιάνις Τίμα στη Χίμκι αναμένεται να ολοκληρωθεί ως το βράδυ, ενώ ο παίκτης θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στη VTB League, αλλά όχι στην EuroLeague.

O 27χρονος Λετονός σουτέρ σε 23 παιχνίδια στην EuroLeague της τρέχουσας σεζόν έχει μέσο όρο 3,4 πόντους, 0,9 ριμπάουντ, 0,7 ασίστ, 0,3 κλεψίματα και 0,8 λάθη, ενώ στην Basket League μέτρησε 14 συμμετόχες (μ.ο. 6,1 π., 2,4ριμπ., 0,6 ασ., 0,6 κλ., και 0,4λ.).

Ο Ολυμπιακός μετά την ολοκλήρωση της παραχώρησης του Γιάνις Τίμα με τη μορφή δανεισμού στη ρωσική ομάδα θα συνεχίσει έχοντας έξι ξένους παίκτες στο ρόστερ του (Γουέμπερ, Γουίλιαμς-Γκος, Στρέλνιεκς,Τουπάν, ΛεΝτέι, Μιλουτίνοβ).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ