ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Απέρριψε και τις δύο εφέσεις το ΑΣΕΑΔ, τον στέλνει στην Α2

Ολυμπιακός: Απέρριψε και τις δύο εφέσεις το ΑΣΕΑΔ, τον στέλνει στην Α2
EUROKINISSI

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε και τις δύο εφέσεις που έκανε ο Ολυμπιακός, με αποτέλεσμα να τον οδηγήσει πλέον την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Α2.

Το ΑΣΕΑΔ εκδίκασε και τις δύο εφέσεις που είχε υποβάλλει η ΚΑΕ Ολυμπιακός , τόσο για την επικύρωση της τελικής βαθμολογίας της κανονικής περιόδου της Basket League, όσο και για τον υποβιβασμό του στην Α2 και η απόφαση ήταν και στις δύο αρνητική για τους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι οδηγούνται πλέον με μαθηματική ακρίβεια στην δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

"Θα είναι ό,τι χειρότερο για το μπάσκετ, ένα σωματείο με τόση μεγάλη ιστορία, όπως είναι ο Ολυμπιακός, να παίξει στην Α2 και θα πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση", είχε πει πριν από μερικές ημέρες ο Γιώργος Βασιλακόπουλος , προσπαθώντας να υπογραμμίσει την ανάγκη να βρεθεί κάποια λύση στο θέμα του Ολυμπιακού.

Αυτή σίγουρα δεν πρόκειται να έρθει μέσω του ΑΣΕΑΔ, το οποίο εκδίκασε τις δύο εφέσεις του Ολυμπιακού στις 13 Ιουνίου , αποφασίζοντας σήμερα (28/6) να τις απορρίψει και τις δύο, αφήνοντας τους "ερυθρόλευκους" μετέωρους. Ουσιαστικά στην Α2.

Θυμίζουμε ότι πριν από τις δύο συγκεκριμένες εφέσεις που εκδικάστηκαν στις 13 του μηνός, η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ είχε κινηθεί νομικά και για την σύσταση της ΚΕΔ την ημέρα της κλήρωσης των διαιτητών για την 26η αγωνιστική.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ