ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Απαιτούμε τους κορυφαίους διεθνείς διαιτητές στον πέμπτο τελικό"

BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός απαίτησε απο την ΕΟΚ/ΚΕΔ να η επιλογή των διαιτητών να γίνει ανάμεσα στους κορυφαίους διεθνείς διαιτητές.

Λίγες ώρες από την σημερινή (15/6) κλήρωση των διαιτητών για τον 5ο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό Superfoods (17/6, 19:00, Live Blog από το Sport24.gr) ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας απαίτησε η επιλογή των διαιτητών να γίνει ανάμεσα στους κορυφαίους διεθνείς Έλληνες διαιτητές, προσθέτοντας ακόμα ένα επεισόδιο στην κόντρα του με την ΚΕΔ/ΕΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καλεί την ΕΟΚ/ΚΕΔ να σταματήσει να εκτίθεται και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ στον τελευταίο τελικό της σεζόν, στον αγώνα που θα κρίνει τον τίτλο, η επιλογή των τριών διαιτητών να γίνει ανάμεσα στους κορυφαίους ΔΙΕΘΝΕΙΣ Έλληνες διαιτητές και μόνο".

Θυμίζουμε ότι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός εξέφρασαν τα παράπονά τους για τις αποφάσεις των διαιτητών μετά το τέλος του τέταρτου τελικού, με τους μεν "ερυθρόλευκους" να βάζουν στο στόχαστρό τους τον Δημήτρη Τζαφλέρη , τους δε "πράσινους" να βάζουν στο δικό τους στόχαστρο τους κ.κ Κορομηλά και Σώμο .

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ