ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Ίθαν Χαπ

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Ίθαν Χαπ

Κίνηση έκπληξη από τον Ολυμπιακό, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Ίθαν Χαπ, ο οποίος αποφοίτησε φέτος από το Κολέγιο του Γουισκόνσιν.

Ο Ίθαν Χαπ (23 χρονών, 2.08 μέτρα) είναι πλέον παίκτης του Ολυμπιακού. Σε μία κίνηση-έκπληξη, οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ/σέντερ με συμβόλαιο δύο χρόνων.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να είναι η πρώτη επαγγελματική εμπειρία του Χαπ, ο οποίος αποφοίτησε έπειτα από μία τετραετία στο κολέγιο του Γουισκόνσιν (2015-2019).

Την τελευταία του σεζόν (2018/19) είχε 17.3 πόντους, 10.1 ριμπάουντ, 4.6 ασίστ, 1.1 κλεψίματα και 1.3 κοψίματα μέσο όρο σε 32 λεπτά συμμετοχής. Στο Κολέγιο αγωνίστηκε κυρίως ως σέντερ, ωστόσο είναι πιθανό σε βαριά σχήματα να αγωνιστεί και ως δεύτερος ψηλός στον Ολυμπιακό.

Ο Χαπ είναι το έκτο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, με την ομάδα του Πειραιά να έχει ανακοινώσει νωρίτερα την απόκτηση των Κέβιν Πάντερ, Αντώνη Κόνιαρη, Μπράντον Πολ, Γουέιντ Μπάλντγουιν και Ογκουστίν Ρούμπιτ, καθώς βέβαια και την παραμονή του Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ίθαν Χαπ. Ο απόφοιτος του Wisconsin Badgers υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Ο 23χρονος παίκτης αγωνίζεται τόσο στη θέση του σέντερ, όσο και του πάουερ φόργουορντ.

Το who is who…

Γεννήθηκε: 07/05/1996

Υπηκοότητα: Αμερικανός

Ύψος: 2.08

Θέση: Πάουερ φόργουορντ

Ομάδες: Wisconsin Badgers (2015-2019)

Οι περσινοί αριθμοί του…

Σε σύνολο 28 αγώνων είχε μέσο όρο 17.3 πόντους (46.6% στις βολές και 53% στα δίποντα), 10.1 ριμπάουντ, 4.6 ασίστ, 1.1 κλεψίματα και 1.3 κοψίματα."

Στο VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να δείτε highlight από την τελευταία σεζόν του Χαπ στο Κολέγιο:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ