ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αγγελόπουλοι - Μπλατ ξεκίνησαν τον σχεδιασμό της νέας σεζόν

BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η πρώτη σεζόν του Ντέιβιντ Μπλατ στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε, με τον Αμερικανοισραηλινό τεχνικό να συναντά τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της επόμενης περιόδου.

Οι προπονήσεις και οι υποχρεώσεις της σεζόν 2018/19 ολοκληρώθηκαν για τον Ολυμπιακό , με τον Ντέιβιντ Μπλατ να αποχαιρετά τους παίκτες του και το απόγευμα της Τρίτης (28/5) να έχει συνάντηση με τον Γιώργο και τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο. Σε αυτή τη συνάντηση οι τρεις άνδρες έκαναν τον απολογισμό της χρονιάς, της πρώτης χρονιάς της συνεργασίας τους που είχε τρομερά έντονα σκαμπανεβάσματα, πριν ξεκινήσουν τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου.

Η παραμονή του Αμερικανοισραηλινού τεχνικού στο τιμόνι των ερυθρόλευκων είναι δεδομένη - άλλωστε είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο το προηγούμενο καλοκαίρι - γι' αυτό και εκείνος μαζί με τους συνεργάτες του έχουν ήδη ξεκινήσει να κοιτάζουν συγκεκριμένες περιπτώσεις αθλητών που τους ενδιαφέρουν. Για να προχωρήσουν, βέβαια, βήματα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τις λίγκες στις οποίες θα αγωνίζονται οι Πειραιώτες τη σεζόν 2019/20. Στη EuroLeague θα βρίσκονται σίγουρα, καθώς έχουν εγγυημένο συμβόλαιο και από εκεί και πέρα αναμένεται η απόφαση της Αδριατικής Λίγκας τις αμέσως επόμενες μέρες . Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο θέμα των διοργανώσεων, αφού ανάλογα με τις εξελίξεις, ο σχεδιασμός θα είναι διαφορετικός.

Σε ό,τι αφορά στο ρόστερ, το θέμα του Νίκολα Μιλουτίνοβ απασχολήσε τις δύο πλευρές, με τον Μπλατ να ξεκαθαρίζει ότι επιθυμεί την παραμονή του Σέρβου σέντερ, ενώ συζητήθηκαν και περιπτώσεις παικτών που έχουν προταθεί. Εννοείται πως μίλησαν και για το υπάρχουν ρόστερ, άλλωστε αναμένονται αλλαγές σε σχέση με την περασμένη σεζόν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ