ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Γερμανοί θαυμαστές του Σπανούλη και του Ολυμπιακού

Οι Γερμανοί θαυμαστές του Σπανούλη και του Ολυμπιακού

Γερμανοί μαθητές που μαθαίνουν αρχαία ελληνικά, είναι μεγάλοι θαυμαστές τόσο της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, όσο και του Σπανούλη. Συναντήθηκαν με την αποστολή της ομάδας στο αεροδρόμιο και βγήκαν φωτογραφία μαζί τους, με τον μικρό Φαμπιάν να φοράει και την ερυθρόλευκη φανέλα με το "7".

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού κατά την άφιξη της ομάδας στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Κροατία.

Περίπου 25 μαθητές από το Ντίσελντορφ της Γερμανίας, οι οποίοι βρίσκονταν στην Ελλάδα μιας και στο σχολείο τους παρακολουθούν μάθημα ελληνικών, συνάντησαν την αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδος. Τα παιδιά, πολλά από ταοποία μαθαίνουν και μιλούν αρχαία ελληνικά, ζήτησαν να βγάλουν μια φωτογραφία με τους παίκτες της ομάδας για την οποία έχουν, όπως παραδέχτηκαν, ακούσει και δει τόσα πολλά.

Ποιος τα κανόνισε όλα αυτά; Ο μικρός Φαμπιάν, ο οποίος λατρεύει τον Ολυμπιακό και τον Βασίλη Σπανούλη. Ο μικρός Γερμανός μαθητής πλησίασε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και ζήτησε να φωτογραφηθούν ο ίδιος και οι συμμαθητές του με τους παίκτες ενώ της ομάδας ζήτησε να δει το ίνδαλμα του, αλλά ήταν άτυχος μιας και ο αρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδος δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή για το Ζαντάρ αφού είναι προγραμματισμένο να ταξιδέψει αύριο Πέμπτη.

Ο Φαμπιάν, όμως, δεν πτοήθηκε και ζήτησε να βγουν φωτογραφία όλοι οι συμμαθητές τους και αυτός φυσικά με τους παίκτες του Ολυμπιακού. Ο ίδιος, μάλιστα, φορούσε φανέλα του Ολυμπιακού με το όνομα και τον αριθμό του αγαπημένου του παίκτη, Βασίλη Σπανούλη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ