ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΟΔΚΕ: "Μόνο ντροπή, δεν θα υποκύψουμε σε εκβιασμούς"

ΟΔΚΕ: "Μόνο ντροπή, δεν θα υποκύψουμε σε εκβιασμούς"

O Παναγιώτης Αναστόπουλος βρίσκεται στη... δίνη του κυκλώνα και η ΟΔΚΕ για ακόμη μία φορά εξέφρασε την στήριξή της προς το πρόσωπό του.

Η ΟΔΚΕ καταδίκασε τα περιστατικά που έγιναν έξω από το σπίτι του Παναγιώτη Αναστόπουλου, κάλεσε τους αρμοδίους αναλάβουν τις ευθύνες τους και μεταξύ άλλων τόνισε πως "δεν θα υποκύψουμε σε κανένα εκβιασμό και απειλή από όπου και αν προέρχεται αυτή" θέλοντας να δείξει και με αυτόν τον τρόπο την στήριξή της προς τον έμπειρο διαιτητή για ακόμη μία φορά.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας αναφέρει:

"Η Θλίψη έφυγε, μόνο ντροπή έμεινε πλέον.

Από την στιγμή που οπαδοί πηγαίνουν στην κατοικία καταξιωμένου διεθνή διαιτητή (πριν λίγες ημέρες συμμετείχε στον τελικό του FIBA CUP) και προσβάλουν την οικογενειακή του ηρεμία, πρέπει κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους!

Καταγγέλλουμε απερίφραστα αυτές τις ενέργειες και δηλώνουμε ότι όλοι οι Έλληνες Διαιτητές Καλαθοσφαίρισης στέκονται δίπλα στον συνάδελφο Διαιτητή, γιατί σήμερα είναι αυτός, αύριο θα είναι κάποιος άλλος.

Ένα είναι σίγουρο, ότι η αξιοπιστία του πρωταθλήματος δεν πλήττεται από τους διαιτητές και για αυτό το λόγο δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να προσβάλει την αξιοπρέπεια τους και δεν θα υποκύψουμε σε κανένα εκβιασμό και απειλή από όπου και αν προέρχεται αυτή.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ