ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Χάντερ τραυματίστηκε και αποχώρησε

Ο Χάντερ τραυματίστηκε και αποχώρησε
INTIME SPORTS

Στο όγδοο λεπτό της αναμέτρησης ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στη Πυλαία, ο Οθέλο Χάντερ τραυματίστηκε, καθώς του γύρισε ο αστράγαλος και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο Οθέλο Χάντερ δεν πρόλαβε να χαρεί για μεγάλο διάστημα την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Κατά την διάρκεια της αναμέτρησης ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στη Πυλαία, ο Αμερικανός σέντερ των ερυθρολεύκων τραυματίστηκε.

Συγκεκριμένα, στο όγδοο λεπτό της αναμέτρησης, σε μία προσπάθεια του στην άμυνα, ο 29χρονος σέντερ προσγειώθηκε άτσαλα σε πόδι αντιπάλου, με αποτέλεσμα ακολούθως να πέσει στο παρκέ αισθανόμενος έντονους πόνους στο δεξί του πόδι.

Ο Οθέλο Χάντερ γύρισε τον δεξί του αστράγαλο, σφάδαζε από τους πόνους και δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει στην αναμέτρηση. Αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, έχοντας ιατρική βοήθεια δίπλα του, προλαβαίνοντας να αγωνιστεί στο ματς για ενάμιση λεπτό. Οι Πειραιώτες ήδη πονοκεφαλιάζουν με την κατάσταση του. Την θέση του στο παρκέ πήρε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Υπενθυμίζεται πως από τον Σεπτέμβρη και έως τα μέση Οκτώβρη, ο Οθέλο Χάντερ έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης, εξαιτίας του τραυματισμού που είχε υποστεί (αιμάτωμα) στους κοιλιακούς. Άτυχος ο Αμερικανός σέντερ, καθώς υπέστη δεύτερο τραυματισμό μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σύντομα θα υπάρξουν και νεότερα για το μέγεθος του προβλήματος του, αλλά και για το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί να λείψει από την αγωνιστική δράση.

Ο Οθέλο Χάντερ στη συνέχεια αποχώρησε και από το γήπεδο, πηγαίνοντας σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ώστε να κάνει εξετάσεις. Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για διάστρεμμα και πλέον στον Ολυμπιακό αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Ο Χάντερ τραυματίστηκε και αποχώρησε
INTIME SPORTS
Ο Χάντερ τραυματίστηκε και αποχώρησε
INTIME SPORTS
Ο Χάντερ τραυματίστηκε και αποχώρησε
INTIME SPORTS
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ