ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Βοϊναρόφσκι έγραψε για Σκάιλς και Ολυμπιακό

Orlando Magic's head coach Scott Skiles watches from the sidelines against the Charlotte Hornets during the second half of an NBA basketball game in Charlotte, N.C., Wednesday, April 13, 2016. The Hornets won 117-103. (AP Photo/Bob Leverone)
Orlando Magic's head coach Scott Skiles watches from the sidelines against the Charlotte Hornets during the second half of an NBA basketball game in Charlotte, N.C., Wednesday, April 13, 2016. The Hornets won 117-103. (AP Photo/Bob Leverone) EUROKINISSI

Μία από τις πολλές περιπτώσεις που έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό για τη θέση του προπονητή είναι αυτή του Σκοτ Σκάιλς, με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι να ενημερώνει ότι έγινε επαφή του ατζέντη του με τους ερυθρόλευκους.

Από την στιγμή που ο Ντέιβιντ Μπλατ αποτελεί παρελθόν, ο Ολυμπιακός δέχεται σε καθημερινή βάση πολλά e-mail με προπονητές που προτείνονται από ατζέντηδες ανά τον κόσμο. Και ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι έγραψε πριν από λίγο για την επαφή που έγινε με τους ερυθρόλευκους για τον Σκοτ Σκάιλς.

Το όνομα του Σκοτ Σκάιλς είναι από τα πολλά που προτάθηκαν στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι να ενημερώνει το μεσημέρι της Πέμπτης (10/10) για την προσέγγιση που έγινε στον Ολυμπιακό.

" Ο Σκοτ Σκάιλς είχε επαφή για να φανεί αν ενδιαφέρεται να αντικαταστήσει τον Ντέιβιντ Μπλατ στον πάγκο του Ολυμπιακού, είπε στο ESPN ο ατζέντης του, Κιθ Γκλας. Ο Σκοτ Σκάιλς έχει προπονήσει τέσσερις ομάδες στο ΝΒΑ ως τώρα, πιο πρόσφατα το Ορλάντο το 2016. "Η προπονητική ακόμη ενδιαφέρει τον Σκοτ" είπε ο Κιθ Γκλας" έγραψε χαρακτηριστικά ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του δεν έχει προχωρήσει καμία επαφή με κανέναν προπονητή, έχει στραμμένο το βλέμμα του στο παιχνίδι με την Βαλένθια (11/10, 21:30) και επί του παρόντος στη θέση του head coch βρίσκεται ο Κεστούτις Κεμζούρα, που δεν αποκλείεται - αν βοηθήσουν και τα αποτελέσματα - να μείνει και στη συνέχεια στη θέση.

AP Photo/Bob Leverone

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ