ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Τόμπσον "νίκησε" τον Σπανούλη στην ερώτηση για τον καλύτερο σουτέρ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ρώτησε τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου αναφορικά με το ποιος είναι ο καλύτερος σουτέρ στην ομάδα, με την πλειοψηφία να επιλέγει τον Χόλις Τόμπσον (VIDEO).

Οι ανακρίσεις εντός του Ολυμπιακού συνεχίζονται, με τη νέα ερώτηση που έγινε στους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου να αφορά στον καλύτερο σουτέρ της ομάδας. Το δίλημμα που προέκυψε ήταν ανάμεσα στους Βασίλη Σπανούλη και Χόλις Τόμπσον, με τον δεύτερο να βγαίνει νικητής, αφού προτιμήθηκε από την πλειοψηφία. Παρά την... ψήφο εμπιστοσύνης που έδωσαν στον αρχηγό οι Χόλις Τόμπσον, Κιμ Τιλί και Νίκος Αρσενόπουλος.

Κι αν ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έκανε πλάκα επιλέγοντας τον εαυτό του, εκείνος που διαφοροποιήθηκε από τους υπόλοιπους ήταν ο Ιωάννης Παπαπέτρου που στάθηκε στον Γιάνις Στρέλνιεκς.

Όσο για την επιλογή του Kill Bill; Δεν υπάρχει κάποια προτίμηση, αφού δήλωσε πως " δεν τους έχω δει όλους τους παίκτες ακόμα" (σ.σ.: η ανάκριση έγινε στις αρχές της σεζόν).

Μέχρι στιγμής πάντως ο Χόλις Τόμπσον δεν έχει καταφέρει να δικαιολογήσει το... βιογραφικό του, που κάνει λόγο για συνεπή σουτέρ τριών πόντων, και τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, αφού έχει μόλις 7/26 τρίποντα (26.9%) μέχρι στιγμής στην EuroLeague.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ