ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Σπανούλης να τελειώσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό

Ο Σπανούλης να τελειώσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό
EUROKINISSI

O Παντελής Διαμαντόπουλος σχολίασε την ανανέωση του συμβολαίου του Βασίλη Σπανούλη με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι είναι ευκαιρία να τελειώσει την καριέρα του στα "ερυθρόλευκα", κάτι που δεν έχει συμβεί για άλλον παίκτη στο παρελθόν.

Ο Βασίλης Σπανούλης ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό για ακόμα έναν χρόνο, και θα φορέσει τα "ερυθρόλευκα" για 10η συνεχόμενη σεζόν. Το γεγονός αυτό σχολίασε στο Sport24 Radio 103.3 o Παντελής Διαμαντόπουλος, προτιμώντας να σταθεί σε ένα μία τεράστια ευκαιρία που παρουσιάζεται για τον Ολυμπιακό.

" Είναι η 10η σεζόν του στον Ολυμπιακό. Αυτό που έχω να πω είναι ότι θα πρέπει να θυμούνται ένα πράγμα - και στην διοίκηση και στον οργανισμό του Ολυμπιακού - είναι ότι έχουν την ευκαιρία για πρώτη φορά, και είναι φοβερό αυτό αλλά είναι αληθινό, να τελειώσει ένας παίκτης - και μάλιστα όχι όποιος κι όποιος παίκτης, αλλά ένας πολύ μεγάλος παίκτης, ένας τεράστιος παίκτης - την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Δεν έχει να κάνει με τα νούμερα, με τις κούπες ή οτιδήποτε.

Ο Αργύρης Καμπούρης ήταν σημαία για τον Ολυμπιακό. Δύο γενιές Ολυμπιακών μεγάλωσαν με τον Ολυμπιακό του Καμπούρη και ας ήταν η ομάδα αυτή 7η ή 8η στην βαθμολογία. Ούτε ο Αργύρης Καμπούρης και φέρνω παράδειγμα αυτόν και κανέναν άλλο, δεν είχε την χαρά και την τύχη να τελειώσει την καριέρα του σε μία ομάδα που κρατούσε μόνος του. Ακόμα και αυτός τελείωσε την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει και τίποτα περισσότερο. Το σωστό είναι ο Σπανούλης να τελειώσει στον Ολυμπιακό και ο Ολυμπιακός να έχει την τύχη, επιτέλους να έχει έναν παίκτη που τελειώνει την καριέρα του στην Ελλάδα. Όλες οι άλλες ομάδες το έχουν ζήσει" σχολίασε μεταξύ άλλων ο διευθυντής του Sport24 Radio 103.3 .

Ακούστε το σχόλιο του Παντελή Διαμαντόπουλου:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ