ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Πρίντεζης δεν τα παρατά...

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - REAL MADRID / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - REAL MADRID / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr μέσω τριών λέξεων του Γιάννη Σφαιρόπουλου περνάει από το μικροσκόπιό του τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος πάντα δίνει το "παρών" στις κρίσιμες στιγμές του Ολυμπιακού.

Ο "Πριντ" ήταν ο ήρωας της ομάδας του στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς καταθέτοντας ψυχή και σώμα στο παρκέ οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη με 92-83 επί της Ρεάλ Μαδρίτης στην παράταση πραγματοποιώντας ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση.

Ο 32χρονος πάουερ φόργουορντ των Πειραιωτών σε 30:48 συμμετοχής είχε 21 πόντους (6/9δ., 1/2τρ., 6/8 β.), 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και μόλις 1 λάθος, ενώ στην παράταση έδειξε και τεράστια ψυχικά αποθέματα. Ο "Πριντ" στο 39:56 είχε 0/2 βολές - οι μοναδικές του άστοχες στην 11η "στροφή" της EuroLeague - αλλά δεν το έβαλε κάτω, συνέχισε να δίνει το 100% και υπέγραψε εντέλει τη νίκη της ομάδας του.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μάλιστα μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στον Γιώργο Πρίντεζη χρησιμοποιώντας τις λέξεις "εμπειρία", "τσαμπουκάς" και "τσαγανό" τονίζοντας συγχρόνως πως αυτά τα... στοιχεία τα διαθέτει και η ομάδα του.

Ο... ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ

Ο Πρίντεζης δεν τα παρατά...
EUROKINISSI

Ο Γιώργος Πρίντεζης έχει χαρακτηριστεί και όχι άδικα σαν ο άνθρωπος - ή και Αγιος ακόμα αν προτιμάτε - της τελευταίας στιγμής. Εχει νικήσει το χρονόμετρο στον τελικό της Πόλης το 2012 και στα πλέι οφ με την Μπαρτσελόνα το 2015, αλλά και σε άλλες αναμετρήσεις, όπως οι περσινές της κανονικής διάρκειας της EuroLeage με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ

Το βράδυ της Παρασκευής (11/12), όμως, 4'' πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας αστόχησε εις διπλούν από την γραμμή της φιλανθρωπίας. "Ενιωσα λίγο άσχημα για τις βολές", είπε μετά το τέλος του αγώνα, αλλά είχε την εμπειρία να διαχειριστεί την κατάσταση που δημιουργήθηκε στο έξτρα πεντάλεπτο και να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στη νίκη. Ο Γιώργος Πρίντεζης άλλωστε μετράει πλέον 237 συμμετοχές στην EuroLeague και θεωρείται - και όχι άδικα - ο καλύτερος πάουερ φόργουορντ που αγωνίζεται στην Ευρώπη.

ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΤΣΑΓΑΝΟ

Ο Πρίντεζης δεν τα παρατά...
EUROKINISSI

Ο "Πριντ" μετά τις χαμένες βολές δεν έσκυψε το κεφάλι, ούτε... κρύφτηκε πίσω από κάποιο σκριν. Πώς να το κάνει άλλωστε, όταν άπαντες στο ΣΕΦ τον χειροκρότησαν; Ο Γιώργος Πρίντεζης μπήκε στην παράταση με... μάτι που γυάλιζε. Ο Στρέλνιεκς σημείωσε τους πρώτους πέντε του Ολυμπιακού στην παράταση για το 77-76. Ο Ντόντσιτς επανέφερε την Ρεάλ σε θέση οδηγού (77-79) και ο Γιώργος Πρίντεζης με 7 συνεχόμενους πόντους έγραψε το 84-79. Οι Ρόμπερτς (2π.) και Στρέλνιεκς (1π.)... διέκοψαν το σερί του Πρίντεζη, πριν εκείνος γράψει το 89-80 φτάνοντας στους 9 πόντους στην παράταση και στους 21 συνολικά.

ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΦΟΥΛ ΡΥΘΜΟΥΣ!

Ο Γιώργος Πρίντεζης ακόμα και στις βραδιές που δεν είναι καλός, δεν κάνει "κράτει¨ στις μηχανές, καθώς φροντίζει να δίνει ό,τι έχει στην ομάδα του.

"Νιώθω ότι πάντα δίνω το 100%. Ακόμα και όταν δεν είμαι καλός ή χάνω λέι απ μόνος μου, φεύγω από το γήπεδο με την συνείδησή μου καθαρή. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σε κάθε παιχνίδι πολύ καλός. Πρέπει να έχεις διάρκεια. Η χρονιά είναι μεγάλη", είχε πει ο Γιώργος Πρίντεζης μετά το τέλος του εκτός έδρας αγώνα με την Φενέρμπαχτσε, στον οποίο είχε οδηγήσει και πάλι στην παράταση τον Ολυμπιακό στη νίκη. Αυτός ειναι και ένας από τους πολλούς λόγους που ο Γιώργος Πρίντεζης δεν είναι ενας απλός παίκτης για τον Ολυμπιακό. Είναι πολλά παραπάνω...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ