ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Παπαπέτρου διάλεξε τους κορυφαίους

Ο Παπαπέτρου διάλεξε τους κορυφαίους
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου κατονόμασε τους πέντε καλύτερους της ιστορίας σε ΝΒΑ και Ευρώπη, με τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Βασίλη Σπανούλη να είναι στη λίστα (VIDEO).

Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνεχίζουν να διαλέγουν τους πέντε καλύτερους της ιστορίας σε ΝΒΑ και Ευρώπη, με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να παίρνει σειρά αυτή την εβδομάδα. Ο 22χρονος φόργουορντ των "ερυθρολεύκων" έκανε μια μίξη των παλιών με τους νέους αστέρες στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, δημιουργώντας τις καλύτερες πεντάδες που μπορούσε να σκεφτεί.

Έτσι, από την Ευρώπη ξεχώρισε τους Δημήτρη Διαμαντίδη, Βασίλη Σπανούλη, Ντράζεν Πέτροβιτς, Πάου Γκασόλ και Βλάντε Ντίβατς, ενώ από το ΝΒΑ διάλεξε τους Μάικλ Τζόρνταν, Σακίλ Ο'Νιλ, ΛεΜπρον Τζέιμς, Μάτζικ Τζόνσον και Λάρι Μπερντ.

Εξάλλου, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να συμμετέχει ενεργά στο "One Team" της EuroLeague, το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, δίνοντας βαρύτητα στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Πειραιά.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, εκεί τα παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε διάφορα παιγνιώδη ασκησιολόγια με μπάλα και χωρίς, καθώς επίσης και σε ομαδικές συζητήσεις γύρω από τον αθλητισμό, το μπάσκετ και όχι μόνο. Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους επίσημους πρεσβευτές της ομάδας, τον Κώστα Παπανικολάου και τον Ιωάννη Παπαπέτρου με τους οποίους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα συμμετέχουν σε διάφορες εκδηλώσεις του Προγράμματος One Team.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ